Wie gebruikt de grootste CONDOOMS?

Wie betaald de condooms?

Gevraagd door: drs Fem Mudden M  |  Laatste update: 5 maart 2024
Score: 4.2/5 (63 stemmen)

In de praktijk, vooral bij losse contacten, zijn het meestal vrouwen die voor de kosten van anticonceptie opdraaien. Of het zijn mannen die condooms betalen. Bij gedeelde verantwoordelijkheid betaalt een partner mee aan de kosten. Zo voorkom je onbedoelde zwangerschap écht samen.

Hoeveel kost een pakje condooms?

In de winkel kosten de meeste condooms van deze merken gemiddeld € 0,80 tot € 2,00 per condoom! Het Engelse merk Pasante heeft een vergelijkbaar assortiment als Durex.

Wie koopt de condooms?

Condooms koop je bij de drogist, supermarkt of online. Zorg dat je altijd een condoom bij je hebt.

Hoeveel mensen hebben seks zonder condoom?

Uit het onderzoek Seksuele gezondheid in Nederland 2017, gedaan onder 17.000 volwassenen in de leeftijd van 18 tot 80 jaar, blijkt dat 42 procent van de mannen en 55 procent van de vrouwen geen condoom heeft gebruikt tijdens hun laatste onenightstand.

Waar kun je in de avond condooms halen?

Sommige supermarkten verkopen condooms aan de servicebalie of hebben ze gewoon bij de verzorgingsproducten in het schap staan. Veel discotheken, clubs en tankstations hebben een condoomautomaat hangen bij de WC's en op grote (muziek)festivals worden ze ook wel eens gratis uitgedeeld.

19 gerelateerde vragen gevonden

Hoe kom ik aan gratis condooms?

ben je onder de 25 jaar? dan kan je kijken of er bij je lokale GGD een Sense spreekuur voor jongeren wordt gehouden. Via het Sensespreekuur kan je soms gratis of tegen een zeer laag bedrag condooms aanschaffen.

Waarom liggen condooms bij de kassa?

Waarom staan condooms meestal in de buurt van de kassa? Simpel: om diefstal te voorkomen. Veel mensen vinden het niet prettig om een pakje condooms af te rekenen bij de kassa, waarmee de verleiding kan ontstaan een pakje condooms te stelen.

Wat is een goede leeftijd voor de eerste keer seks?

Zo gemiddeld is dat niet

De typische leeftijden voor een eerste keer geslachtsgemeenschap zijn 16-18-21. Ben je 16-min, dan heb je een grote kans dat je op je 16e begint. Ben je nog onervaren met 17, dan is de kans groot dat je het op je 18e voor het eerst doet.

Wat is de gemiddelde leeftijd voor de eerste keer?

Zo heeft de helft van de jongeren geslachtsgemeenschap gehad op de gemiddelde leeftijd van 18 jaar. Vijf jaar eerder, in 2012, was dat 17 jaar. De helft van de jongeren tongzoenden voor het eerst op de gemiddelde leeftijd van 15,4 jaar in 2017. In 2012 was dat 14,4 jaar.

Is een condoom 100%?

Condooms. Condooms beschermen nooit voor 100%. Maar als je ze op de goede manier gebruikt bieden ze een goede bescherming tegen soa's en zwangerschap.

Hoeveel minuten is een condoom veilig?

Gebruik geen glijmiddel op waterbasis, ook hier scheurt het condoom sneller van. Gebruik het condoom niet langer dan 30 minuten, pak even een nieuwe, wel zo fris (en veilig).

Hoe goed zijn Kruidvat condooms?

Ze zijn van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. De verpakking van de condooms is gemaakt van FSC gecertificeerd papier. De folie is vrij van aluminium en we gebruiken geen plastic wrappers.

Hoe oud moet je zijn voor condooms te halen?

Hebben wij het antwoord: Er zit geen wettelijke minimum leeftijdsgrens aan het kopen van condooms. Condooms zijn er om veilige seks te hebben en dit is op iedere leeftijd heel belangrijk!

Hoeveel condooms in 1 pak?

Durex Originals Classic Natural condooms Maxi Pack (Maxi Pack 20 stuks)

Heeft de Albert Heijn condooms?

Condooms met een comfortabele pasvorm.

Heeft Action condooms?

Action biedt naast de Nyoy condooms Classic een ruime collectie producten aan.

Is seks op 14 jaar normaal?

Bij ongeveer 1 op de 20 jongens en 1 op de 8 meiden gaan ze ook over personen van hetzelfde geslacht. Gemiddeld hebben jongens de eerste gevoelens van seksuele opwinding als ze 13,4 jaar zijn. Voor meiden is dit bijna twee jaar later, met 15,1 jaar. De meeste pubers zeggen nog niet toe te zijn aan seks.

Hoeveel seks is normaal?

Mannen die seks hebben met mannen hebben bijna 2 keer per week seks. Heteroseksuelen en lesbische vrouwen 1,5 keer per week. Homo's hebben, volgens een studie uit Engeland, vaker de afspraak dat seks buiten de relatie toegelaten is. Daar ligt misschien de reden van het hogere cijfer.

Hoeveel seks heeft een man nodig?

Is de seksdrang van mijn partner normaal? Een normale hoeveelheid bestaat dus niet. De seksdrive is iets persoonlijks en als je genoeg seks hebt om zelf met een tevreden gevoel je leven te leiden, dan zit alles goed. Voor de een is dat drie keer per week, en voor de ander weer eens in de twee weken.

Wat is de jongste leeftijd om seks te hebben?

Je mag vanaf 14 jaar seks hebben als:

iedereen toestemming geeft. het leeftijdsverschil tussen jullie max. 3 jaar is. niemand hun vertrouwens - of gezagsrelatie gebruikt (zoals bv.

Welke leeftijd stopt seks?

Onder 16- tot 25-jarigen was 56 procent seksueel actief. Onder 25- tot 45-jarigen was dat aandeel met 87 procent het hoogst. Vanaf 55 jaar neemt het percentage mensen dat seksueel actief is af, onder 75-plussers was dit met 27 procent het laagst.

Hoe kun je zien of een man nog maagd is?

Het maagdenvlies scheurt altijd bij de eerste keer vaginale seks en geeft dan bloedverlies. Het bloedverlies dat bij de eerste keer seks kan optreden, ziet er anders uit dan ander bloedverlies. Jongens/ mannen kunnen voelen of je nog maagd bent. Aan het maagdenvlies kun je zien of je nog maagd bent.

Waar goedkoopste condooms?

Waar vind je de goedkoopste condooms?
  • Albert Heijn - AH condooms standaard 12 stuks voor € 3,49 = € 0,29 per stuk.
  • Kruidvat - Kruidvat classic condooms 12 stuks €3 ,49 = € 0,29 per stuk.
  • Etos - Etos condooms classic 12 stuks voor € 3,59 = € 0,30 per stuk.

Heeft de Lidl condooms?

Afgelopen zaterdag zag ik dat er in de Lidl ook condooms worden verkocht. Super nieuwsgierig naar de kwaliteit van dit product heb ik meteen maar even 2 doosjes meegenomen. Het merk condooms wat ze verkopen heet Mondos en voor 3.49 per doos met een inhoud van 12 condooms kan je zo ook bijna niet laten liggen.

Heeft Jumbo condooms?

De condooms van SensX Silk Line zijn comfortabel gevormde condooms met een reservoir. Ze zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex en hebben geen latex-geur. De condooms hebben een breedte van 52-56 mm. Gebruik alleen een condoom uit een onbeschadigde verpakking.

Vorige artikel
Hoeveel dagen leren voor toets?