Hoe weet je of je een indigo kind bent?

Gevraagd door: Muhammed van den Bosch  |  Laatste update: 18 juni 2022
Score: 4.5/5 (47 stemmen)

Ze hebben moeite met gezag.
Indigo's zijn zeer intuïtief, empathisch en helder voelend. Ze voelen een sterke verbinding met de geestelijke wereld. Ze voelen zich één met alles. Hierdoor zijn ze enigszins grenzeloos en kunnen ze minder makkelijk de scheiding voelen tussen zichzelf en de ander.

Wat is een Indigo mens?

Concept. Over indigokinderen bestaan allerhande opvattingen, gaande van het geloof dat zij een volgende stap in de menselijke evolutie zouden zijn, dat zij paranormale gaven zoals telepathie zouden hebben, tot het idee dat ze gewoon meer empathie en creativiteit zouden hebben dan hun niet-indigo leeftijdsgenoten.

Hoe weet ik of ik een nieuwetijdskind ben?

Kenmerken van een nieuwetijdskind
 • veel huilen als baby.
 • verrassend wijze uitspraken doen voor hun leeftijd.
 • emotionele benadering van hun omgeving.
 • gevoeligheid voor stemmingen van anderen, scherp aanvoelen van spanningen.
 • reageren vanuit een sterk rechtvaardigheidsgevoel.
 • dromerig.
 • origineel.
 • sterk intuïtief.

Wat is een Crystal kind?

Een kristalkind is iemand die een aura met relatief veel kleurige pasteltinten en een stralend prisma effect heeft, zoals kristal kan hebben. Kristalkinderen zijn met name name rond 1980-2000 geboren. Dit kan verwarrend zijn, want kristalkinderen kunnen ook volwassen zijn en eerder dan 1980 zijn geboren.

Wat is een sterren kind?

Sterrenkinderen zijn zielen die speciaal naar de aarde zijn gekomen om licht te brengen. Ze worden ook wel 'starseeds' of 'sterrenzaden' genoemd. Zie deze mensen als engelen, maar ingedaald in een menselijk lichaam.

Wie en wat zijn de Indigos

43 gerelateerde vragen gevonden

Waar komen Nieuwetijdskinderen vandaan?

Waar komt de term nieuwetijdskind of indogo kind vandaan? Een nieuwetijdskind is zich bewust van de new-age oftewel de nieuwe tijd. Hiermee wordt het aquarius tijdperk of het watermantijdperk bedoeld. Dit begrip komt uit de astrologie.

Wat betekent het als je Starseed bent?

Wat is een Starseed? Starseeds zijn geavanceerde zielen die van verre sterrenstelsels komen, wiens missie het is om te helpen met 'The new earth'. Het zijn hoog geëvolueerde zielen met een grote hoeveelheid wijsheid. Hoewel ze misschien van ver komen, hebben ze tijdelijk een nieuw thuis gevonden hier op aarde.

Wat voor Sterrenkind ben ik?

Sterrenkinderen zijn kinderen/volwassenen met een hele hoge wijsheid en onvoorwaardelijke liefde naar de omgeving. Voor het gemak wordt gesproken over een hoge trilling. Hun uitdaging ligt erin om de onvoorwaardelijke liefde die ze voor anderen hebben ook voor zichzelf te laten stromen.

Wat is een Zonnekind spiritueel?

hooggevoelig kind met een sterk intuïtief bewustzijn dat sterk op de zon, de maan en de sterren gericht is en paranormale gaven en specifieke taken in het leven zou hebben, bijvoorbeeld het bevorderen van vrede en harmonie; nieuwetijdskind dat sterk op de zon, de maan en de sterren gericht is.

Wat is een Regenboogkind?

(2000) (med.) eufemisme voor een hoogsensitief, hyperactief en autistisch kind (doorgaans geboren na 2000). Heeft regelmatig last van woede- en verdriet-aanvallen, is vaak bang en onrustig, soms ook dominant en allergisch, kan ook moeilijk aarden.

Heb ik een oude ziel?

Een oude ziel is een ziel met een relatief groot bewustzijn. Vaak is zo'n ziel vaak op aarde geweest en heeft zo'n ziel veel levenservaring opgedaan. Met een jonge of nieuwe ziel wordt vaak een ziel bedoelt die weinig op aarde is geweest en weinig levenservaring heeft opgedaan.

Hoe kun je je spiritueel ontwikkelen?

Spiritueel ontwikkelen is eigenlijk heel simpel

Eigenlijk gaat het erom dat je dichter bij jezelf komt te staan, dat je kunt leven vanuit je ware essentie. Het ego denken, dat bestaat uit patronen en overtuigingen die je gedurende je leven eigen hebt gemaakt, is vaak wat je belemmert hierin.

Wat is een licht werker?

Ze doen Zelfrealisatie en alles wat ermee te maken heeft af als zweverig en duwen het weg. Ze willen de pijn onbewust niet meer voelen waarvan ze zich het bestaan niet bewust herinneren.

Wat is een Sterrenmens?

Sterrenmensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam van aard en hebben meestal geen behoefte om op de voorgrond te treden. Ze verrichten kalm en glimlachend hun onzelfzuchtige daden voor iedereen die ze tegenkomen. Dat is voor hen een innerlijke noodzaak, het deert ze niet dat ze er meestal niet worden bedankt.

Hoe weet je of je een gids hebt?

Hoe kom je achter de naam van je gids? De beste manier om erachter te komen hoe je gids heet, is door het gewoon te vragen. Vraag het gewoon in je hoofd: “gids, hoe heet je?” en ga uit van je eerste reactie. Dat is altijd de juiste.

Wie zijn de Pleiaden?

DE PLEIADEN | THE PLEIADIANS

De Pleiadians zijn een collectief van buitenaardse wezens uit het sterrenstelsel Pleiaden. Dit stersysteem van de Pleiadiërs is een kleine cluster van zeven sterren in het sterrenbeeld Stier, 420 lichtjaar van plant Aarde.

Wat is een vlinder kind?

GROESBEEK / NIJMEGEN - Wereldwijd was afgelopen week aandacht voor de ziekte EB (Epidermolysis Bullosa), een ernstige, ongeneeslijke huidaandoening. Wie aan de ziekte lijdt wordt een vlinderkind genoemd, omdat de huid zo teer is.

Wat geef je iemand met doodgeboren baby?

 • LICHT IN HET DONKER. Kaarsjes en lampjes zijn heel passend als kado bij verlies. ...
 • KNUFFELS. Eigenlijk is een knuffeltje altijd passend om te geven! ...
 • BOEKEN. Vlinderkusje heeft een aantal boeken in het assortiment omtrent verlies in het algemeen, en verlies van een kind. ...
 • KLEINE TROOSTKADOOTJES. ...
 • TROOSTSERVICE.

Wat schrijf je op een kaart bij overlijden baby?

 • Onze grote droom. Zo welkom, zo bijzonder. ...
 • Blij verwachten. Werd verdriet. ...
 • Zonder liefde geen verdriet. Verdrietiger dan dit kan een mens niet zijn. ...
 • Je was zo ontzettend welkom. *
 • Trots, maar intens verdrietig. In stilte geboren.
 • * ...
 • Voor altijd in ons hart. ...
 • Onze kleine meid/vent is op … 2020 geboren en gestorven.

Wat maakt een kind bijzonder?

Leren en denken door te doen..

Je kind heeft alles in huis om zichzelf en de wereld te ontdekken. Het uit zijn ervaringen in honderd talen (praten, dansen, zingen, verven, kleien enzovoort).

Hoe herken je een kind met een oude ziel?

Kinderen met een oude ziel hebben vaak grote ogen en een wijze blik. Ze zijn op een bepaald vlak heel wijs en hebben een hoger bewustzijn. Ze staan stil bij dingen en stellen veel vragen. Deze kinderen zijn creatief of muzikaal en hebben een talent doordat zij wellicht in een vorig leven muzikant waren.

Wat kunnen lichtwerkers?

Lichtwerkers begeven zich in de frontlinie.

Zij fungeren als brug tussen hemel en aarde en verbinden de oude wereld met de nieuwe wereld. Om deze taak te kunnen volbrengen, dient een lichtwerker een zuiver wezen te zijn dat niet wordt gehinderd door ego.

Hoe word ik een lichtwerker?

Een lichtwerker kan verschillende manieren kiezen om zijn licht te laten schijnen. EERST moet je je innerlijke licht gebruiken om jezelf te helen. DAN pas ben je klaar om anderen te helpen. Je hebt al alles wat je nodig hebt al in je voor je te voltooien levensmissie.

Wat zijn licht codes?

Lichtcodes, ook bekend als Lichttaal of Keylontic Science, is een relatief nieuwe technologie die op dit moment in opkomst is om ons te helpen ontwaken en onze sluimerende mogelijkheden en gaven die we in ons DNA en in onze energielichamen vasthouden, te ontwaken en te ontgrendelen.

Hoe kun je spiritueel ontwaken?

Als hulp bij spiritueel ontwaken geef ik je graag wat tips en je bent welkom voor persoonlijke begeleiding!
 • Eet gezond & beweeg/slaap/ontspan voldoende.
 • Enjoy the process, zoom op tijd uit, wees niet te streng voor jezelf.
 • Je hoeft je ook in je spirituele proces niet te bewijzen of alles te weten.