Top 8 Best Long Range Baby Monitors in 2021 [ Long Range Baby Monitor for Baby's Safety ]

Welke babyfoon heeft het grootste bereik?

Gevraagd door: Lizz van der Meulen  |  Laatste update: 5 mei 2022
Score: 4.8/5 (53 stemmen)

Een populaire en betrouwbare PMR babyfoon met groot bereik is de Alecto DBX-92. Deze babyfoon heeft het grootste buitenbereik onder alle babyfoons. Het bereik van deze babyfoon is namelijk maximaal 3 kilometer! Met deze babyfoon kun je dus met een gerust hart de hond uit laten.

Hoeveel bereik heeft een babyfoon?

Het bereik van DECT babyfoons, analoge babyfoons en digitale babyfoons ligt rond de 50 meter binnenshuis. PMR babyfoons en babyfoon met een eigen communicatietechniek, zoals Babymoov babyfoons, reiken iets verder. Denk hierbij aan een bereik tussen de 500 meter en 2 kilometer.

Hoe bereik babyfoon verbeteren?

Om het bereik toch nog verder te verbeteren kun je ervoor zorgen dat je je Wifi router op een kanaal afstemt dat niet door de babyfoon wordt gebruikt, dit kun je in de instellingen van je router regelen. Door zo het kanaal voor de babyfoon vrijer te maken vergroot je het bereik nog verder.

Wat is de beste babyfoon?

De 5 beste babyfoons met camera in een oogopslag

Alecto DVM-200 - De beste babyfoon voor een 100% storingsvrije digitale verbinding. Philips Avent SCD843/01 - Dit model is het beste voor een veilige en persoonlijke verbinding. Luvion Easy - De no-nonsense babyfoon met camera voor dag en nacht duidelijk beeld en geluid.

Welke babyfoon met camera is goed?

 • Top 10 beste babyfoon met camera 2022: 1 . ...
 • Alecto DVM 200 babyfoon met camera. ...
 • Luvion Prestige Touch 2 babyfoon. ...
 • ELRO BC3000 Baby Monitor Royale met app. ...
 • Luvion Grand Elite 3 Connect (met app) ...
 • Motorola Comfort 40 Connect babyfoon. ...
 • Philips AVENT babyfoon met camera SCD833. ...
 • Alecto Smartbaby10 wifi babyfoon met camera.

45 gerelateerde vragen gevonden

Welke babyfoon 2021?

De Motorola MBP-944 is het paradepaardje van alle babyfoons. Het apparaat is niet zomaar een babyfoon: hij beschikt over meerdere handige functies die helpen bij het in slaap laten vallen van je kindje. Denk bijvoorbeeld aan slaapliedjes, verschillende “white noise” geluiden en zelfs een projector.

Welke babyfoon met camera en app?

Dit zijn ze, de 5 beste babyfoons van 2022
 1. Alecto DVM-75 babyfoon – Beste babyfoon met camera. Bekijk babyfoon. ...
 2. Alecto Baby DBX-85 – Beste babyfoon zonder camera. ...
 3. Luvion Essential – Beste babyfoon met sensormatje. ...
 4. Luvion Grande Elite 3 – Beste babyfoon met app. ...
 5. Philips Avent SCD721/26 – Babyfoon met de beste verbinding.

Kan babyfoon gehackt worden?

Gemiddelde beveiliging

Een wifi of smartphone babyfoon kan je hacken. Dit komt doordat ze met via het draadloze netwerk communiceren. Hackers kraken het wachtwoord van de app of van jouw wifi netwerk. Zo is het mogelijk om mee te kijken of zelfs door de camera je baby toe te spreken.

Welke Luvion is het beste?

Welke Luvion babyfoon is als beste getest? Luvion heeft met verschillende babyfoons al heel wat awards ontvangen. De Luvion Prestige Touch 2 is door de Consumenten in 2021 als de beste babyfoon met camera bestempeld samen met de Luvion Essential Plus.

Welke IP camera als babyfoon?

Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij de beste IP- camera's op een rijtje gezet die ook bruikbaar zijn als babyfoon.
 1. Foscam C1 IP-camera. Met de Foscam C1 IP-camera kun je zowel dag als nacht de babykamer in de gaten houden. ...
 2. Ezviz C6B IP- camera.

Wat is een DECT babyfoon?

DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications, ook wel digitale verbinding genoemd. DECT is bedoeld voor draadloze telecommunicatie over korte afstand. Het bereik van DECT is 100 tot 300 meter. Het voordeel van DECT is een helder geluid en de ongevoeligheid voor storing.

Waarom babyfoon met camera?

Voordelen van een babyfoon met camera

Het is fijn voor je eigen gemoedsrust, omdat je kunt zien wat er in de kamer en het babybedje gebeurt. Als je kindje huilt, kun je vaak ook direct zien waarom. Je loopt niet voor niets naar de babykamer. Ook 's nachts kun je je kindje zien, door middel van de infraroodcamera.

Wat kost een babyfoon met camera?

De kosten zijn uiteraard afhankelijk van hoeveel functies de babyfoon heeft en welk merk je kiest. Zo heb je al een babyfoon vanaf 25 euro, maar de prijs kan oplopen tot wel 300 euro. Daarbij zijn beeldbabyfoons vaak duurder dan geluidsbabyfoons. Een gemiddelde beeldbabyfoon kost ongeveer 150 euro.

Hoe werkt een wifi babyfoon?

Een smartphone babyfoon of wifi babyfoon is verbonden via, je verwacht het al, wifi. Hierdoor heeft deze draadloze babyfoon met camera altijd en overal direct bereik. Zelfs aan de andere kant van de wereld kun je je baby bewonderen, zolang je maar verbonden bent met internet.

Welke babyfoon Consumentenbond?

De Consumentenbond heeft de Philips SCD/560 babyfoon in de meeste recente test de titel 'best getest' gegeven. De voordelen van deze babyfoon op een rijtje: 'de Philips SCD/560 babyfoon beschikt een goed bereik, heldere geluidskwaliteit en de babyunit kan ook op batterijen werken'.

Waarom babyfoon zonder camera?

Babyfoons zonder camera worden ook wel audiobabyfoons of geluidsbabyfoons genoemd. Je kunt alleen horen wat er in de slaapkamer van de baby gebeurt. Een voordeel van audiobabyfoons is dat het bereik vaak beter is dan modellen met een camera. Ook gaat de accu meestal een stuk langer mee.

Hoe lang gebruik je een babyfoon?

Gemiddeld worden babyfoons tot een leeftijd van 2 tot 3 jaar gebruikt. Een goede indicatie is tot de leeftijd waarop je zoon of dochter zelfstandig het bed uit komt en naar papa of mama komt als er iets is. Blijf je babyfoon dus gewoon net zo lang gebruiken als dat prettig voor zowel jouw als je zoon of dochter is.

Hoe lang bestaat babyfoon?

Een vrij recent babyproduct is de babyfoon. Vanaf de jaren '20 werd de radio een populair en veelgebruikt apparaat. Deze legde de basis voor de ontwikkeling van de babyfoon. Inspiratie voor de uitvinding van de babyfoon was een incident uit 1932: de kidnapping van de Amerikaanse baby Charles A.

Hoe werkt een digitale babyfoon?

Babyfoon met camera (met wifi)

Bij beeldbabyfoons met wifi heb je een camera (babyunit) en gebruik je je smartphone als ouder-unit. Meestal is het idee dat je via wifi niet alleen verbinding maakt met je thuisnetwerk, maar ook met het internet. Dan kun je ook naar je slapende kind kijken als je niet thuis bent.

Wat is digitale verbinding?

DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications, ook wel digitale verbinding genoemd. In het kort komt het erop dat DECT bedoeld is voor draadloze telecommunicatie over korte afstand. Waar de gsm bedoeld is voor gebruik buitenshuis, is DECT voor binnenshuis. Het bereik van DECT is 100 tot 300 meter.

Wat is PMR verbinding?

PMR staat voor 'Personal Mobile Radio'. Het geluidssignaal uit de babykamer wordt via elektromagnetische golven naar de ouder-unit gestuurd. Dankzij deze techniek is het bereik van PMR-babyfoons heel groot: tot wel 3 kilometer (buitenshuis).

Wat is IPC camera?

Een IP camerasysteem is een zeer bekend type camerasysteem dat werkt met Internet Protocol, wat betekent dat dit een camera is die uitsluitend via een netwerk kan functioneren. Met een IP beveiligingscamera kunt u eenvoudig beelden opnemen en bekijken op een smartphone of computer.

Wat is een IP-camera?

Een IP-camera dankt zijn naam de afkorting IP van internet-protocol. Een IP-camera verstuurt beelden via het internet(-protocol). Zo kun je ze bekijken op je smartphone of computer. Het voordeel hiervan is dat je zo locatie-onafhankelijk, overal ter wereld, kunt zien wat er thuis gebeurt.

Hoe werken beveiligingscamera's?

De werking van een IP-camera is te vergelijken met die van een webcam. Beelden en geluid worden in real time omgezet in digitale data en via internet verzonden. Hierdoor kunnen deze waar dan ook ter wereld (rechtstreeks) worden bekeken. Op computers, maar ook op bijvoorbeeld een tablet of smartphone.

Volgende artikel
Hoe kan je een baby laten slapen?