Wat Mannen Fijn & Lekker Vinden In Bed - De Top 3 Dingen

Welke aanraking vind een man fijn?

Gevraagd door: drs Berend van Wallaert D  |  Laatste update: 11 mei 2023
Score: 4.8/5 (3 stemmen)

We kennen allemaal de plekjes waar we hem graag aanraken én waar hij graag aangeraakt wordt.
...
Wij sommen ze even voor jullie op!
 1. Zijn hals. We zijn het allemaal gewoon om vooral op de zijkant van z'n nek kusjes te geven. ...
 2. De buitenkant van zijn onderlip. ...
 3. Het perineum. ...
 4. Achter zijn oor. ...
 5. De achterkant van zijn hoofd.

Wat zijn gevoelige plekjes bij een man?

Erogene zones van de man

Veel mannen vinden het ook lekker als hun tepels, hals, handen, voeten en onderbuik worden aangeraakt. En vaak is de anus ook een gevoelige plek door de prostaat!

Waar een man kusjes geven?

Veel vrouwen geven hun man tijdens het vrijen kusjes in de zijkant van zijn nek, maar eigenlijk is de voorkant – net onder de adamsappel – veel gevoeliger. Ga dus ook eens voor de hals! Dit plekje is altijd een winnaar: je kunt de achterkant van de oren met je tong likken of zachtjes in zijn oorlellen bijten.

Welke plekken worden vrouwen opgewonden?

Erogene zones van de vrouw
 • vagina: niet alleen de clitoris, maar ook de schaamlippen en de ingang van de vagina.
 • borsten en tepels.
 • billen.
 • mond.
 • binnenkant van de dijen.

Wat zijn gevoelige plekken bij een vrouw?

Voor een lichte aanraking zijn de nek, de arm, en de onderrand van de vagina het meest gevoelig. De tepel is daar het minst gevoelig voor. Voor druk zijn de clitoris en de tepel het meest gevoelig. De buik en de zijkant van de borst het minst.

38 gerelateerde vragen gevonden

Wat vinden mannen irritant aan vrouwen?

10 dingen die vrouwen vervelend vinden bij mannen
 1. Dominantie. Soms wordt het geapprecieerd wanneer een man de leiding neemt. ...
 2. Twijfelaars. ...
 3. Machogedrag. ...
 4. Afhankelijkheid. ...
 5. Geen interesse tonen in een super interessant verhaal. ...
 6. Geen mening hebben. ...
 7. Altijd 'oplossingen' aandragen voor problemen. ...
 8. Gamen.

Wat is strelen seksueel?

emeenschap of andere seksuele handelingen. De partners uiten hun genegenheid met knuffelen, zoenen, strelen of vrijerig stoeien, vaak met de kleren aan. De uitdrukking is afgeleid van het hertje Bambi.

Waar slaan tijdens seks?

Niet alle plekken op het lichaam kun je slaan. Billen en dijen zijn veilig omdat er veel vet op zit. Op iemands borsten en vagina kun je zachtjes slaan.

Wat gebeurt er bij een vrouw als ze opgewonden is?

Je vagina begint razendsnel vocht af te scheiden. Het dieperliggende deel van je vagina wordt wijder, je baarmoeder zet uit, trekt zich terug uit de bekkenbodem en helt naar voren, waardoor de baarmoedermond meer naar achteren komt te liggen. Zo komt er meer ruimte in je vagina.

Hoe wordt je sensueel?

3 tips om jezelf sensueel te voelen.

Om je sensualiteit echt te omarmen, moet je je zelfkritiek loslaten. Concentreer je op je pluspunten in plaats van je gebreken, richt je aandacht op je schoonheid. Je bent mooi. En je bent het waard om verwend te worden.

Wat is onweerstaanbaar voor mannen?

Mannen willen graag voelen dat ze weten waar ze het over hebben. Een vrouw die het beter weet wordt niet aantrekkelijk gevonden. Een man voelt zich graag een expert en kan zich in zijn eer aangetast voelen als dit wordt aangevallen. Een man vindt een vrouw onweerstaanbaar als hij in zijn waarde wordt gelaten.

Waar wordt een man het liefst aangeraakt?

We zijn het allemaal gewoon om vooral op de zijkant van z'n nek kusjes te geven. Ga de volgende keer ook eens langs de voorkant, net onder zijn adamsappel. Ook zijn schildklier, halverwege de hals, is gelinkt aan zijn seksorganen. Dit zijn dus twee héél erg gevoelige plekjes.

Wat betekent zoenen voor een man?

De korte, snelle kus op de mond – Hij vindt je leuk maar is nog aan het aftasten hoe jij tegenover hem staat. Zit je in een lange relatie, dan is het vaak een manier om te erkennen dat jij er bent, een liefdevolle hallo.

Hoe belangrijk is seks voor een man?

Seks is het toppunt van intimiteit. Het bewijs van samen-één-zijn. Seks bevestigt je man in zijn man zijn, en daarmee is het het grootste cadeau dat je als vrouw aan je man kunt geven: jezelf. Door seks gaat voor hem de deur open naar intimiteit op andere vlakken: emotioneel en spiritueel.

Hoe herken je seksuele aantrekkingskracht?

onbewuste beïnvloeding door hormonen. een grote gevoeligheid voor geur (mensen schijnen onbewust te kunnen ruiken of hun afweersysteem past bij dat van de partner) en als het een beetje meezit sterke gevoelens van welbevinden bij verliefdheid, opwinding en orgasme.

Wat maak je aan tijdens seks?

Tijdens een heftige vrijpartij slaat je hart tot wel honderd extra slagen per minuut! Hierdoor ontstaat er een goede bloeddoorstroming en werk je aan je algemene conditie, wat dan weer voordelen biedt op talloze vlakken. Je versterkt hart- en vaatsysteem, voorkomt cardiovasculaire aandoeningen enzovoort.

Hoe herken je seksuele spanning?

'Seksuele spanning ontstaat wanneer een of beide mensen seksuele aantrekkingskracht ervaren; ze handelen echter niet om die verlangens te vervullen,' zegt Moali. Seksuele spanning komt vaak voor wanneer deze verlangens niet tot acties kunnen leiden, zoals op het werk, op school of zelfs tijdens een pilatesles.

Wat is seksueel betasten?

Seksueel misbruik bestaat uit seksuele aanrakingen of handelingen waarbij de betrokkenen een ongelijkwaardige relatie hebben. De pleger heeft een machtspositie, bijvoorbeeld doordat die sterker of ouder is of doordat het slachtoffer afhankelijk is van de pleger.

Hoe weet je of seksuele spanning wederzijds is?

Als je merkt dat jullie blikken elkaar constant maar blijven kruisen, is dat een heel intense manier van contact leggen. Zonder elkaar aan te raken of iets te zeggen voel je de spanning, ook al is iemand aan de andere kant van een ruimte.

Wat vinden mannen onweerstaanbaar aan vrouwen?

Hij vindt het aantrekkelijk hoe je hem doet voelen

Je associeert gevoelens van geluk of opwinding vaak met mensen rond je, ook al zijn zij niet altijd de oorzaak. Door leuke dingen met hem te doen, en hem een goed gevoel te geven (lees: veel complimentjes, dankbaarheid tonen als hij hulp aanbiedt,…)

Wat mannen willen in een vrouw?

Mannen houden van een zelfverzekerde vrouw die ze kunnen respecteren. Als je lui gedrag accepteert, vinden mannen dit onaantrekkelijk, hoewel makkelijk. Ze willen liever iemand die hen zou kunnen verlaten om lui gedrag. Mannen houden van een uitdaging, dus wees niet bang om je partner uit te dagen.

Waar ergeren mannen zich aan bij vrouwen?

Mannen vinden sowieso dat wij ons te druk maken over dingen die totaal niet belangrijk zijn voor hem. Dus wees gewoon lekker relaxed en laat hem ontdekken dat als jij nergens aan denkt, er dus ook niks gebeurt. Het laten van harde boeren en scheten hoort volgens de man niet bij een vrouw dus laat dat achterwege.

Hoe kan je een man naar je laten verlangen?

20 manieren om hem gek te maken van verlangen
 1. Verras hem als je achter hem staat door zijn edele delen (zachtjes) te grijpen. ...
 2. Durf je naakte lichaam showen. ...
 3. Laat hem het beest uithangen. ...
 4. Blinddoek hem en laat hem al zijn andere zintuigen gebruiken.
 5. Ga bovenaan zitten. ...
 6. Samen in de douche. ...
 7. Vind zijn G-spot.

Hoe word je aantrekkelijker voor een man?

17 manieren waarop je als man véél aantrekkelijker wordt
 1. 01 Let goed op de 'universele flirtsignalen' ...
 2. 02 Zoek iemand in uw eigen 'prijsklasse' ...
 3. 03 Maar presenteer uzelf als 'rijker' ...
 4. 04 Zorg dat u ouder oogt. ...
 5. 05 Kweek een stoppelbaardje, als u dat kunt. ...
 6. 06 Word gespierd, maar niet te erg. ...
 7. 07 Wees aardig. ...
 8. 08 Draag rode kleding.

Hoe merk je dat hij je leuk vindt?

 • Zijn lichaamstaal spreekt boekdelen. Hij kijkt je recht in de ogen wanneer hij tegen je praat, hij raakt je arm even aan of steekt je haar achter je oren. ...
 • Hij geeft zich bloot. ...
 • Hij wil je zien. ...
 • Hij toont interesse. ...
 • Hij is attent. ...
 • Hij maakt het romantisch. ...
 • Hij is altijd beschikbaar. ...
 • Hij houdt rekening met jou.

Volgende artikel
Wat mag je een baby niet geven?