Een dag als pedagogisch medewerker op het SKBNM kinderdagverblijf

Wat verdient een assistent leidinggevende kinderopvang?

Gevraagd door: Joep Lopes PhD  |  Laatste update: 5 mei 2022
Score: 4.4/5 (22 stemmen)

Salariswatch: Assistent leidinggevende BSO: 2.431 euro bruto.

Wat verdient leidinggevende kinderopvang?

Check je salaris!

Het aanvangssalaris van een Leidinggevende functies op het gebied van kinderverzorging bedraag meestal tussen de € 2.409 en € 3.209 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.971 en € 4.009 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat verdien je met 24 uur werken in de kinderopvang?

Salarissen variëren van € 2.295 (laag) tot € 3.105 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat verdien je als pedagogisch coach?

Wat verdien je als je net begint? Wie net als pm'er (pedagogisch medewerker) op de kinderopvang begint, komt terecht in schaal 6, zegt Debbie van Leiden, FNV-bestuurder Kinderopvang. Die schaal loopt van 2.128 tot 2.899 euro bruto op fulltimebasis, wat in de kinderopvang neerkomt op 36 uur.

Welke schaal zit een pedagogisch coach?

De functie van pedagogisch coach is onderdeel van het facilitaire / staf proces in de kinderopvang. Deze functie wordt volgens het schema van matrixfuncties en salarisschalen ingeschaald in salarisschaal 9 van de CAO Kinderopvang.

21 gerelateerde vragen gevonden

Wat is pedagogisch coachen?

In het beroep pedagogisch coach/pedagogisch beleidsmedewerker ontwikkel je pedagogisch beleid en coach je de pedagogisch medewerker. Je observeert, analyseert en ontwikkelt ideeën om de kwaliteit van de kinderopvang te verbeteren en je hebt een actieve rol in de ontwikkeling van pedagogisch medewerkers.

Wat verdient een pedagogisch medewerkster?

Salaris pedagogisch medewerker

'Je verdient tussen de 2.069 en 3.072 euro. Een pedagogisch medewerker niveau B verdient minimaal 1.979 euro bruto per maand bij aanvang van zijn of haar carrière. Het eindsalaris kan 2.828 euro bruto per maand bedragen.

Wat verdient een pedagoog netto?

Een beginnend pedagoog krijgt een salaris van ongeveer € 2.298 per maand. Dat kan oplopen tot € 3.285 als je meer ervaring hebt opgedaan. Dat betekent dat het gemiddelde inkomen van een pedagoog op € 2.791,50 ligt.

Wat verdien je als pedagoog?

Als pedagoog verdien je ongeveer een salaris tussen de €2.000 en €2.374 per maand.

Hoeveel verdien je in de kinderopvang per uur?

Het gemiddelde pedagogisch medewerker salaris in Nederland is € 31.369 per jaar of € 16,09 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 29.354 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 36.226 per jaar.

Wat verdien je als pedagoog HBO?

Na je opleiding start je op ongeveer 2701 euro bruto*. Na 5 jaar verdien je ongeveer 3505 euro bruto per maand. Per uur is dat omgerekend 20,26 euro bruto.

Hoeveel verdien je als pedagoog HBO?

Universiteit opleidingsniveau levert € 3.160,- per maand op. Met een HBO opleiding ontvang je € 3.145, MBO niveau resulteert in een salaris van € 2.315,-.

Welke kwaliteiten heb je nodig als pedagoog?

Welke competenties moet je in huis hebben?
  • Communicatieve vaardigheden. Je hebt met veel verschillende mensen te maken. ...
  • Analytisch denken. Om een goed advies op te kunnen stellen, moet je als pedagoog in staat zijn problemen goed te kunnen analyseren. ...
  • Brede maatschappelijke interesse. ...
  • Samenwerken en zelfstandig werken.

Wat verdiend een pedagogisch medewerker netto?

Salarissen variëren van € 2.155 (laag) tot € 2.920 (hoog).

Hoeveel verdient een pedagogisch medewerker niveau 4?

Na je opleiding start je op ongeveer 2384 euro bruto*. Na 5 jaar verdien je ongeveer 2986 euro bruto per maand. Per uur is dat omgerekend 17,26 euro bruto.

Wat zijn loongroepen?

Het loongebouw gaat uit van 6 loongroepen (loongroep 1 tot en met 6). Alle schalen hebben een beginsalaris en 4 treden. De werknemer ontvangt tenminste het basisuurloon dat overeenkomt met zijn leeftijd of aantal dienstjaren van de loongroep waarin zijn functie is ingedeeld overeenkomstig bijlage II.

Welke trede salarisschaal?

Werkervaring. Je werkervaring bepaalt op welke trede je in een schaal wordt ingedeeld. Als starter begin je meestal onderaan en groei je naarmate je carrière vordert trapsgewijs door. Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek voor een nieuwe functie is vaak ruimte om te onderhandelen over de trede waarop je wordt ingedeeld ...

Hoe wordt je pedagogisch coach?

Met de opleiding HBO Pedagogisch Coach kun je aan de slag als pedagogisch coach. Je kunt ook kiezen voor het kortere programma HBO Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach of de 3 maanden durende specialisatie coaching.

Hoe wordt ik pedagogisch coach?

6 daagse opleiding “De Pedagogisch coach” – voldoet aan de opleidingseisen Wet IKK. Branche-erkende combinatie van Scholing voor Pedagogiek 0-13 jaar en Scholing voor Coaching. Video-interactie coaching is een belangrijke werkvorm.

Wat zijn de taken van een pedagogisch beleidsmedewerker?

De pedagogisch beleidsmedewerker heeft twee taken: de ontwikkeling en invoering van het pedagogisch beleid en het coachen van pedagogisch medewerkers bij hun werkzaamheden. Kinderopvangorganisaties bepalen zelf of ze de beleidstaken en coaching in één functie verenigen, of dat zij er aparte functies van maken.

Welke HBO opleiding verdient het meest?

Afgestudeerden met een diploma Elektrotechniek verdienen met gemiddeld 2827 euro bruto het meest per maand. Andere grootverdieners zijn Voertuigentechniek (2817 euro), Hbo-ICT (2774 euro) en Werktuigbouwkunde (2767 euro).

Is HBO Pedagogiek moeilijk?

Zelf vind ik de opleiding goed te doen. Er zitten moeilijk vakken bij, maar zolang je goed meedoet en de lessen volgt vind ik het prima te doen. Gemiddeld heb ik elke dag een uur of 3/4 les. En dan 1 dagje per week vrij, waarop je bijvoorbeeld je vrijwilligerswerk kan doen.