How to make a Fork Bow

Waarom zit er een strikje op een string?

Gevraagd door: Joost Le Bsc  |  Laatste update: 11 mei 2023
Score: 4.9/5 (61 stemmen)

Tegenwoordig hebben onze onderbroeken elastiek, waardoor ze zich gemakkelijk aan ons lichaam aanpassen. Dat was vroeger echter wel anders. Om ervoor te zorgen dat het ondergoed niet afzakte, werd er een lintje door de bovenkant van het broekje geregen en aan de voorkant gestrikt. En there it was: het strikje.

Waarom strikje op string?

Enerzijds stralen ze onschuld uit, zoals de strikjes die meisjes in hun haar hebben. Maar ze zijn ook sexy: zo'n strik kan suggereren dat je iets kunt lostrekken, een cadeautje dat je kunt uitpakken. De oorsprong zou liggen in de strik waarmee lingerie van vroeger, korsetten, werd dichtgebonden.

Waarom zit er een vakje in string?

Het extra lapje stof in de onderbroek zorgt ervoor dat je vagina beter kan 'ademen'. Met deze extra ventilatie krijgen bacteriën die voor irritaties of schimmelinfecties kunnen zorgen minder kans.

Waarom heeft vrouwenondergoed een zakje?

Dit 'zakje' zorgt ervoor dat de spanning op je vagina met nauwsluitende kleding minder wordt. Het extra stukje stof zorgt ervoor dat het daar beneden beter kan 'ademen'. Bovendien beschermt het je vagina tegen schade, zoals van de dikke naden van een spijkerbroek.

Hoeveel procent van de vrouwen draagt een string?

Tijdens het uitgaan draagt 36 procent een string en 27 procent van de vrouwen draagt ook overdag een string. In totaal gaf 38 procent aan dat haar partner haar het liefst ziet in een sexy lingeriesetje.

37 gerelateerde vragen gevonden

Is string slecht voor je?

Volgens gynaecoloog Jill Rabin zitten er wat gezondheidsrisico's aan het dragen van een string. De stof kan makkelijk heen en weer bewegen, waardoor bacteriën of virussen de vagina of blaas kunnen infecteren. Bij een te strakke of te wijde string worden deze risico's groter.

Wat is de functie van een string?

Geeft een variant (tekenreeks) als resultaat die een herhaalde tekenreeks van de opgegeven lengte bevat.

Is het beter om zonder onderbroek te slapen?

Slapen in je ondergoed zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels zich kunnen ontwikkelen, zeker als je slaapt in een synthetische onderbroek van een niet-ademende stof. Slapen zonder ondergoed heeft nog meer voordelen: je lichaam kan beter afkoelen waardoor je beter slaapt.

Waarom flapje in onderbroek?

Het flapje in je ondergoed laat je vagina namelijk beter ademen waardoor je slipje droog blijft en bacteriën niet de kans krijgen om te groeien. Het extra stukje stof vermindert ook de spanning op je vagina als je nauwsluitende kleding draagt, en het kan zelfs schade voorkomen.

Waarom heeft een onderbroek een gulp?

De gulp in je boxershorts is bewust zo gemaakt. Als je netjes gekleed bent en boxershorts zonder gulp draagt, kan het frustrerend zijn om je broek omlaag te doen. Als je een boxer met gulp draagt, kun je je shirt netjes in je broek laten zitten, waardoor een bezoek aan het toilet veel eenvoudiger wordt.

Hoe zit een G-String?

Aan de voorkant wordt je schaamstreek bedekt, net zoals bij een normaal slipje of een normale zwembroek, maar voor de rest is het alleen een touwtje om je heupen en door je bilspleet.De G-string laat dus je heupen en je billen onbedekt, terwijl het je wel de nodige ondersteuning biedt.

Is een string hygiënisch?

Als je de hele dag beweegt, kan de strakke stof makkelijk tussen je vagina en billen komen te zitten. En als de stof bacteriën met zich meedraagt, kan dat infecties opleveren. Daarbij komt: als je ondergoed te groot of te klein is, worden deze risico's alleen maar groter.

Wat is het verschil tussen een string en een G-String?

In principe zijn alle types kleding met een ultrasmalle strook stof of koord om het middel en door de bilspleet strings. Het bekendste type string is evenwel de g-string, die achter uitsluitend bestaat uit elastische koordjes.

Hoe was je een string?

Je kunt je onderbroeken, strings en knickers het beste op 40 graden wassen. Wil je ze gescheiden houden van je overige was, gebruik dan een waszak. Dit is zeker aan te raden bij onderbroeken waar nylon en zijde in verwerkt is. Daarmee voorkom je dat ze tussen de rest van de was uitgerekt worden en hun vorm verliezen.

Welke strings schijnen niet door?

Huidkleurig ondergoed blend goed met je eigen huidskleur en steekt dus niet af. Hierdoor schijnt huidkleurig ondergoed niet door. Let er dan wel op dat je een nude kleur kiest die bij je huidskleur past. Tip: Ga voor een string of voor een boxershort zodat je minder ondergoed lijntjes ziet zitten.

Wie heeft string bedacht?

Het scandinavisch merk String bestaat al sinds 1949 en de String wandkasten zijn nog steeds een waar icoon voor minimalistisch Scandinavisch design! Het String kastensysteem werd bedacht door de Zweedse architect Nils Strinning. Hij ontwierp het ingenieuze systeem in het kader van een wedstrijd.

Wat betekent het als je onderbroek nat is?

Uit je vagina verlies je soms wat slijm/vocht, dit noemen we afscheiding. Het is normaal dat er afscheiding uit de vagina komt, dit is hoe je vagina schoon en gezond blijft. Normale afscheiding is meestal helder of wit van kleur. Soms lijkt het wat geel als het opdroogt in je onderbroek.

Hoelang mag je een onderbroek dragen?

Over het algemeen is het beste er na 1 jaar er wel vanaf. Er is geen wetenschappelijk onderzoek dat dit onderschrijft, maar iedereen die ondergoed draagt weet dat dit zo is. Elastiek begint te lubberen, de vorm is niet meer wat het geweest is en misschien is er wel hier en daar een klein gaatje ontstaan.

Hoe vaak moet je je onderbroek wisselen?

Hoewel de kans op besmetting niet groot is, raadt Buikx toch aan om het ondergoed elke dag te verschonen.

Is het goed om met een bh te slapen?

Je kunt beter geen beha dragen tijdens het slapen, tenzij je zware borsten hebt en je de steun tijdens het slapen nodig hebt. Zorg er dan wel voor dat je kiest voor een katoenen, ongevoerde, beugelloze beha, of een sportbeha, die comfortabel zit en je borsten de kans geeft om te ademen.

Waarom kan ik niet op mijn rechterzij slapen?

Of andersom: slapen op je rechterzij kan zorgen voor maagzuurklachten. De moeilijke termen zullen we je besparen, maar het komt erop neer dat de spier in je slokdarm – die het zuur in je maag houdt – slapper wordt als je op je rechterzij slaapt. Daardoor komt zuur omhoog en krijg je last van een branderig gevoel.

Kun je slapen met een string?

Het kan geen kwaad om af en toe een string te dragen, maar heb je regelmatig last van infecties, dan kies je beter voor een gewone onderbroek.

Hoe zit een C string?

De C-string is een driehoekig lapje stof, versterkt met een flexibel kunststof materiaal, dat tussen de benen wordt gedragen. Het heeft als voordeel dat het geen zijkanten heeft en is onder kleding dus onzichtbaar. Ook ontstaan er tijdens het zonnen geen witte banen zoals bij de g-string of een bikinibroekje.

Hoe heet een string voor mannen?

Naast de bekende microfiber boxershorts van HOM worden nu de strings, ook wel jockstraps genoemd, steeds populairder! Voor vrouwen is de string al heel normaal, maar voor de mannen onder ons nog niet. Daarom zetten wij voor jou de voordelen van een mannenstring op een rijtje!

Wat is een F string?

Met f-strings kun je op gemakkelijke wijze een string voorzien van waarden uit variabelen. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een boodschap die je tijdens het uitvoeren van je code print, met hierin de waarden van enkele variabelen. Daarbij kun je instellen hoe de variabelen getoond gaan worden.

Vorige artikel
Wat betekent een oudoom?
Volgende artikel
Wat werkt in het onderwijs?