£10 body spray shopping challenge || collab with E's Life

Waarom bodyspray?

Gevraagd door: Adriana Wooning  |  Laatste update: 2 maart 2024
Score: 4.2/5 (4 stemmen)

Het belangrijkste bij het onder controle houden van lichaamsgeur en zweet is het gebruik van een goede anti-transpirant in combinatie met een beetje deodorant (ook wel bodyspray genoemd).

Is Axe goed?

Ik heb dit product gekregen van Axe om te testen, het is een super product goede geur en makkelijk in gebruik. Wij hebben dit product van Axe gekregen om te testen. De deo heeft een lekkere mannengeur, die niet te sterk is. Hij sprayt lekker en blijft goed lang hangen.

Welke Axe ruikt het lekkerst?

Gebruik elke dag een Anti-Transpirant in combinatie met een deodorant zodat je droog blijft en lekker ruikt. Gebruik een Deodorant Bodyspray zoals Axe Gold Deodorant Bodyspray in combinatie met een Anti-Transpirant zoals Axe Gold Anti-Transpirant om lekker te ruiken en je te beschermen tegen zweet.

Wat is een goede deodorant voor mannen?

Top 7 Beste deodorant mannen
 • Clinique antiperspirant deo roller.
 • Salt of Earth deo roller.
 • Vichy deodorant roller.
 • Happy Earth Pure Crystal deo.
 • Happy Earth deodorant spray.
 • SyNeo deodorant.
 • Louis Widmer deodorant spray.

Welke deo tegen natte oksels?

Als je op zoek bent naar een deodorant die effectief werkt tegen zweten, dan kun je kiezen voor een deodorant met aluminium. Aluminium werkt door de zweetklieren tijdelijk te blokkeren, waardoor je minder gaat zweten. Dit helpt om de geur van bacteriën die in zweet groeien te verminderen.

18 gerelateerde vragen gevonden

Wat is de beste deo tegen zweten?

Samenvatting Top 8 Beste deodorant vrouwen 2023
 • Clinique deo roller.
 • Salt of Earth stick.
 • Louis Widmer deo roller.
 • Roc Keops deo stick.
 • ZARQA deo roller.
 • Orthodex deo roller.
 • Deoleen antitranspirant.
 • ZARQA deo spray.

Is deodorant noodzakelijk?

Geen deodorant of anti-transpiratiemiddelen dragen kan voor- en nadelen hebben, afhankelijk van hoe jij en anderen denken over je natuurlijke lichaamsgeur. „Als je stopt met het dragen van deodorant of anti-transpirant, kun je na verloop van tijd een sterkere geur ontwikkelen”, volgens dermatoloog Amanda Doyle.

Wat als je geuren ruikt die er niet zijn?

Bij het ruiken van geuren die er niet zijn is er sprake van fantosmie, dit is een geurhallucinatie. Deze reukstoornis kan ontstaan door bijvoorbeeld een hoofdletsel of door een virusinfectie zoals een zware griep of een besmetting met COVID-19 virus.

Hoe ruikt je was het lekkerst?

Het enige wat je nodig hebt om je was weer heerlijk te laten ruiken, is een beetje gedistilleerde witte azijn. Doe hier een klein beetje van in de vakje waar je normaal je wasverzachter doet. Je gebruikt het dus in plaats van je wasverzachter. Je was zal vervolgens heerlijk ruikend uit de trommel komen.

Wat is de lekkerste geur ter wereld?

Wat vind jij de lekkerste geur? En wat vind je juist smerig ruiken? In Groot-Brittannië is daar onderzoek naar gedaan. Volgens de onderzoekers vinden de meeste mensen de geur van vanille het lekkerst.

Is Axe dierproefvrij?

We testen niet onze producten zelf op dieren (proeven worden uitgevoerd op individuele bestanddelen), en we voeren geen dierproeven uit in onze eigen laboratoria (alle studies worden uitgevoerd in laboratoria van derden). Een aantal landen voert nog steeds dierproeven uit in staatslaboratoria.

Heeft Axe aluminium?

0% aluminiumzouten

AXE bodysprays beschermen zonder aluminiumzouten tegen geurveroorzakende bacteriën. Met AXE blijf je de hele dag fris.

Wat zit er in Axe deodorant?

Ingrediënten
 • Alcohol Denat. ( Oplosmiddel) ...
 • Butane (Drijfgas) Een samengeperst gas waarmee het product uit een bus wordt gedreven.
 • Isobutane (Drijfgas) ...
 • Propane (Drijfgas) ...
 • Parfum (Geurstof) ...
 • Limonene (Geurstof) ...
 • Linalool (Geurstof) ...
 • Butylphenyl Methylpropional (Geurstof)

Wat doet Axe?

Axe (of Lynx) is een merk van Unilever. Onder deze naam wordt onder meer deodorant, douchegel, parfum en gel verkocht. De Axe-producten worden verkocht in de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Amerika, India, Azië en Europa. In Australië, Nieuw-Zeeland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk is het bekend onder de naam Lynx.

Hoeveel geuren getest Axe AI?

De geurexperts van Axe hebben dit principe verwerkt in de ontwikkeling: met behulp van kunstmatige intelligentie hebben ze 42 TB aan gegevens, 3,5 miljoen geuren en 7000 consumententrends geanalyseerd om misschien wel de beste geur ter wereld te genereren waar iedereen van kan houden.

Hoe lang blijft Axe douchegel goed?

Je AXE-producten behouden minstens 2 jaar hun optimale kwaliteit en versheid als deze op kamertemperatuur worden bewaard. Bewaar je producten altijd op kamertemperatuur voor maximale kwaliteit en effectiviteit. Bewaar de producten niet in een ruimte waar de temperatuur hoger wordt dan 45 graden Celsius.

Welke Axe voor vrouwen?

Mannenmerk Axe komt na ruim 25 jaar voor het eerst met een geur voor vrouwen. Axe Anarchy For Her ligt vanaf dit voorjaar in de winkels.

Welke deo bij stinkende oksels?

Als je op zoek bent naar een deodorant die effectief werkt tegen zweetgeur, dan is een deodorant met aluminium de beste optie. Aluminium werkt door de zweetklieren tijdelijk te blokkeren, waardoor je minder gaat zweten. Dit helpt om de geur van bacteriën die in zweet groeien te verminderen.

Wat doet deodorant met je oksels?

Chemische stoffen zoals zinkoxide in deodorant maken je huid zuur, waardoor bacteriën minder snel groeien en je langer fris blijft ruiken. Ook zitten er in deodorant chemische stoffen die de bacteriën doden, zoals alcohol. Anti-transpirant deodorant zorgt er voor dat je minder zweet.

Hoe gezond is deodorant?

Deodorant is veilig

Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek toont tot nu toe aan dat parabenen veilig zijn voor mens en milieu. Het gebruik van parabenen als conserveringsmiddel voor cosmetica en andere productgroepen is goedgekeurd door de Europese Commissie. Deodorant kan je dus veilig gebruiken.

Welke Axe zonder aluminium?

De AXE Black Body Spray Deodorant beschermt 48 uur effectief tegen ongewenste lichaamsgeur zonder aluminiumzouten.

Waar komt Axe vandaan?

Over Axe. In 1983 werd AXE voor het eerst in Frankrijk op de markt gebracht. Het presenteerde de allereerste geparfumeerde deodorant bodyspray: AXE Musk. Een combinatie van de bescherming van een effectieve deodorant met de zekerheid van een aantrekkelijke geur.

Welke Axe deo zonder aluminium?

De AXE Bodyspray Black zonder aluminium beschermt effectief tegen lichaamsgeur. De heldere compositie combineert discreet aromatische en mannelijk-kruidige nuances.

Waarom stinken mijn oksels na het douchen?

Het gaat pas ruiken wanneer de bacteriën (een bacterie bekend als corynebacterium op de huid) in aanraking komen met zweet en oliën, waardoor een geur ontstaat die we kennen als 'lichaamsgeur'. Dat is waar okselverzorging, van grondige reiniging en exfoliëren tot een verfrissende deodorant, kunnen helpen.

Hoe krijg je schone oksels?

Wat te doen tegen stinkende oksels?
 1. Persoonlijke hygiëne.
 2. Scheren oksels (haar houdt geur vast)
 3. Schone kleding.
 4. Geen synthetische kleding.
 5. Voorzichtig met cafeïne, alcohol en pittig eten.
 6. Anti-transpirant.
 7. Okselpads.
 8. Talkpoeder.

Volgende artikel
Welke kleur maakt je haar voller?