Top 5 Leukste Wildwaterbanen | Center Parcs | #72

Welke Center Parcs heeft de mooiste wildwaterbaan?

Gevraagd door: Azra Vrancken  |  Laatste update: 11 mei 2023
Score: 4.1/5 (67 stemmen)

Dan is de Aqua Mundo van Center Parcs Het Heijderbos echt een aanrader voor je. De wildwaterbaan hier is namelijk de meest heftige van allemaal! Vooral aan het einde zit een spectaculair stuk. Niet geschikt voor de allerkleinsten, maar wel heel tof!

Welke Center Parcs heeft het mooiste zwembad?

De Aqua Mundo in De Eemhof werd door ANWB Kampioen bekroond tot het beste, leukste en veiligste zwembad van Nederland! Niet alleen De Eemhof kwam goed uit de test. Ook de Aqua Mundo's in Port Zélande en De Huttenheugte eindigden op plek 2 én 3 van de in totaal 12 geteste zwembaden.

Welke Center Parcs heeft de langste wildwaterbaan?

De Aqua Mundo van Park Allgäu vestigt zelfs een record: hier komt de langste wildwaterbaan - 165 meter lang - van alle parken! Lang en ook nog eens razendsnel, een topcombinatie voor een wildwaterbaan.

Welke Center Parcs park heeft een wildwaterbaan?

De wildwaterbaan in Park Zandvoort werd geopend in 2019 en is maar liefst 116 meter lang. Een leuk weetje van deze wildwaterbaan is dat de baan niet één, maar twee routes kent. Kan de baan je niet snel genoeg gaan, dan kies je voor de snelle route.

Welke Center Parcs heeft de meeste glijbanen?

Dan vraag je jezelf misschien af welke Center Parcs de meeste glijbanen heeft. Wel, het antwoord zal je misschien verbazen. Want met maar liefst 15 verschillende waterglijbanen is Center Parcs Allgau in Duitsland de winnaar!

39 gerelateerde vragen gevonden

Wat is de meest luxe Center Parcs?

Meest luxe Center Parcs in Nederland

Wie graag naar Center Parcs op vakantie gaat en een luxueuze ervaring wil, kiest best voor Het Heijderbos.

Wat is het mooiste park van Center Parcs?

Center Parcs Het Meerdal gaat dus met de koppositie lopen. Uit honderden klantenervaringen blijkt dit de beste Center Parcs in Nederland te zijn. Bewijs daarvan zijn de mooiste reviewscores: 4,1/5 op Google, 4/5 op Tripadvisor en 8,5/10 op Zoover. Op de tweede plaats komt De Kempervennen, met vlak erachter Parc Sandur.

Welke Center Parcs heeft het grootste zwembad?

In de Aqua Mundo van Center Parcs Bostalsee beleef jij de grootste waterpret! Het Water Playhouse is misschien wel de topattractie van Aqua Mundo: hier vind je waterspellen, waterglijbanen, waterpistolen en een GROOT waterrad die 140 liter water uitstort over de zwemmers.

Welke Center Parcs looping glijbaan?

Je ziet hem al van ver in De Kempervennen: de nieuwe hoge toren bij de Aqua Mundo, startpunt van twee spectaculaire glijbanen. De Aqua Loop is er een voor echte thrillseekers van 12 jaar en ouder. Het is de eerste loopingglijbaan in Nederland, 88 meter lang.

Heeft De Eemhof een wildwaterbaan?

En de wildwaterbaan in De Eemhof is niet alleen heel leuk, hij ziet er ook mooi uit! De baan bevindt zich bijna geheel buiten, maar het water is natuurlijk wel lekker warm. Het begin bereik je door naar het buitenbad te gaan en over de eerste hobbel te glijden.

Welke Center Parcs heeft subtropisch zwembad?

Elk Center Parcs vakantiepark beschikt over een subtropisch zwembad!

Welke Center Parcs heeft een subtropisch zwembad?

De Eemhof heeft 's lands beste subtropisch zwemparadijs

Voor de aankleding, horeca, voorzieningen en activiteiten waren extra punten te verdienen.

Hoeveel glijbanen Aqua Mundo Kempervennen?

Deze is maar liefst 190 m lang en 12 meter hoog! In totaal zijn er 7 glijbanen! Of laat u verrassen door de waterkanonnen en de omkiepende wateremmer met 900 liter water in het Playhouse. Verder is er ook een leuk Kinder-Doe-Bad, Lazy River, wildwaterbaan, golfslagbad en bubbelbaden.

Welk park is leuker Kempervennen of Heijderbos?

Op Zoover worden beide parken goed beoordeeld. Het Heijderbos krijgt een 8,3 en De Eemhof een 7,7. Daar dus toch een lichte voorkeur voor Het Heijderbos. Welk park je zelf het leukste vindt hangt af van je eigen voorkeuren.

Welk zwembad heeft de meeste glijbanen?

In pretpark Duinrell bevindt zich het misschien wel bekendste subtropische zwembad van Nederland. Het Tikibad. Met de vele glijbanen en attracties is het Tikibad het grootste indoor glijbanenparadijs van Nederland en België, waar niemand zich maar een moment zal vervelen.

Welke Center Parcs heeft de mooiste huisjes?

Dé top 3 mooiste Center Parcs parken
  • Center Parcs De Kempervennen. In een schitterend stukje Noord-Brabant ligt Center Parcs De Kempervennen. ...
  • Center Parcs Port Zélande. ...
  • Center Parcs Park Zandvoort. ...
  • Center Parcs Parc Sandur. ...
  • Center Parcs Les Ardennes. ...
  • Woonboot. ...
  • Kindercottage. ...
  • Pony cottage.

Kan je zwemmen bij Center Parcs zonder verblijf?

Verblijf je niet in Center Parcs, maar wil je wel graag een dagje uit om te zwemmen? Dat kan in het zwembad Aqua Mundo. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. Je vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer!

Hoe lang is de langste glijbaan in Center Parcs?

Glijden, glijden en nog eens glijden. Met zijn 190 meter is de Master Blaster de langste glijbaan in Center Parcs.

Kan je een dagje zwemmen in Center Parcs?

Een park waar voor iedereen wat te doen is, om er gezellig een dagje samen tussenuit te zijn. Het zwembad in Parc Sandur zorgt voor veel waterpret met een glijbaan, bubbelbad, stroomversnelling en een 25-meter zwembad. Volop binnen-en buitenactiviteiten in het park.

Wat is het mooiste zwembad?

Het Noorderparkbad in Amsterdam-Noord is op zwembadbeurs Piscine Global in Lyon uitgeroepen tot mooiste publieke zwembad ter wereld. Met name de architectuur kan op lof van de jury rekenen. "Dankzij de lichte en luchtige architectuur past het gemeentelijke zwembad perfect in zijn omgeving.

Welke parken van Center Parcs zijn vernieuwd?

Het gaat om De Eemhof, De Huttenheugte, Het Heijderbos, De Kempervennen en Het Meerdal in Nederland, Erperheide (B) enDe Vossemeren (B) in België, en het Duitse parkBispinger Heide (D).

Wat is de goedkoopste Center Parcs?

Elke woensdag kan je tussen 12.00u en 24.00u genieten van supervoordelige aanbiedingen. Tijdens deze 'waanzinnige woensdag' zijn er zelfs kortingen tot 50%! Zo kan je erg goedkoop naar Center Parcs. Ook hier is het aanbod beperkt – snel zijn is dus de boodschap!

Wat houd VIP in bij Center Parcs?

Wil je eens écht verwend worden? Kies dan voor één van de luxueuze VIP cottages. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, en je beschikt over een privésauna, een bubbelbad en regendouche. Bovendien krijg je elke morgen verse broodjes (m.u.v Franse parken) en een keuken-, handdoeken- en verzorgingspakket.

Wat moet je niet vergeten als je naar Center Parcs gaat?

Krat met de eerste boodschappen voor je aankomstdag, of je bestelt ze via de Center Parcs-app. Wasknijpers, voor natte zwemhanddoeken of een handwasje. Haardblokken om 's avonds gezellig de open haard aan te steken. Extra toiletrollen, voor je het weet is er weer een rol op.

Volgende artikel
Is baby olie Vlambaar?