Wilco en de leugendetector | Alles Kids | Afl. 3

Wat is het Kinder telefoonnummer?

Gevraagd door: Merel van de Velde  |  Laatste update: 18 juni 2022
Score: 4.5/5 (9 stemmen)

De Kindertelefoon is elke dag geopend tussen 11.00 en 21.00 uur. Een gesprek is gratis en anoniem: daarom hoef je niet je echte naam te zeggen. Bellen kan via 0800-0432 en chatten op www.kindertelefoon.nl.

Wat is het nummer van de Kindertelefoon?

Elke dag voeren we ruim 1.000 gesprekken via telefoon en chat. Daarnaast heeft De Kindertelefoon een forum. Bellen: De Kindertelefoon is bereikbaar op het telefoonnummer 0800-0432. Als je belt, hoor je de stem van een vrijwilliger.

Wat is het nummer van de Kindertelefoon 2022?

Bel dan met de Kindertelefoon: 0800-0432. Het nummer is gratis. Je kunt ook chatten op onze website. Je kunt de vrijwilligers van de Kindertelefoon overal voor bellen.

Wat is het nummer 106?

Als je 106 belt, kom je terecht bij de dichtstbijgelegen Tele-Onthaaldienst in de provincie waar je je bevindt. De vijf Tele-Onthaaldiensten beantwoorden samen de chat. Jij komt terecht in de regio waar er op dat moment iemand beschikbaar is. Je kan niet zien vanuit welke regio de vrijwilliger aan het chatten is.

Kan de Kindertelefoon zien wie je bent?

Jouw contactgegevens zijn voor ons niet zichtbaar. Gesprekken met De Kindertelefoon zijn 100% vertrouwelijk. Dat betekent dat wij aan niemand doorvertellen wat jij ons vertelt, behalve als dat van jou mag. Wij weten niet wie jij bent en dat hoef je ons ook niet te vertellen.

25 gerelateerde vragen gevonden

Wat gebeurt er als je de Kindertelefoon prank?

Als je ons uitscheldt of meerdere malen achter elkaar belt of chat met een grap of verzonnen verhaal, dan blokkeren we je telefoonnummer of IP adres. Kortom: je kunt met De Kindertelefoon over alles praten en we vinden het fijn als je contact met ons opneemt.

Is de Kindertelefoon anoniem?

Je mag elke dag over ALLES bellen met één van onze goed getrainde vrijwilligers. Of je nou verliefd, bang of verdrietig bent. Bellen is gratis en anoniem: daarom hoef je niet je echte naam te zeggen en blijft het gesprek altijd tussen jou en De Kindertelefoon. In de video hiernaast zie je hoe het werkt.

Is het nummer 106 gratis?

Een telefoongesprek met Tele-Onthaal is gratis en verschijnt niet op de factuur, de vrijwilliger kan je nummer niet zien.

Is Tele-Onthaal gratis?

Op elk moment kan iemand nood hebben aan een goed gesprek, ook buiten de klassieke openingsuren. Daarom is Tele-Onthaal 24u/24 en 7d/7 bereikbaar. Gratis. Centraal in het hulpaanbod staat het gesprek.

Wie kan er allemaal terecht bij Tele-Onthaal?

Bellers en chatters kunnen bij Tele-Onthaal terecht om zich begrepen en gesteund te voelen, om eens met iemand te spreken die geen expert is maar hen aanspreekt van mens tot mens. Een gesprek kan nuttig zijn om een moeilijk moment of een crisis te overbruggen.

Hoe zet ik mijn telefoon op onbekend?

Anoniem bellen: zo werkt het
  1. Open de Telefoon-app van je smartphone;
  2. Open de 'Instellingen' via het knopje rechtsboven;
  3. Ga vervolgens naar 'Gesprekken – Aanvullende (of Geavanceerde) instellingen';
  4. Pas het Beller ID aan naar 'nummer verbergen'

Wie kan ik bellen?

De Luisterlijn: telefoon, chat en mail

Je kan 24 uur per dag terecht bij de Luisterlijn voor een gesprek van mens tot mens: 088 07 67 000. Het kan gaan over verdriet, verlies, zorgen of eenzaamheid. Of iets anders. De vrijwilligers van de Luisterlijn hebben tijd en aandacht voor jouw verhaal.

Hoe kun je iemand anoniem bellen?

Zo werkt dat:
  1. Open de bel-app van je mobiele telefoon.
  2. Ga naar het scherm waar je het telefoonnummer intoetst.
  3. Typ nu eerst '#31#' in.
  4. Typ nu het telefoonnummer in dat je anoniem wilt bellen.
  5. Druk op 'Bellen'.
  6. Je nummer wordt nu niet herkend!

Wie zijn de oprichters van de Kindertelefoon?

Wie zit er achter de chat bij De Kindertelefoon

Er werken ongeveer 600 goed getrainde medewerkers bij de Kindertelefoon, van 19 tot 70 jaar oud. Er werken studenten, maar ook oma's. Iedereen heeft een heel verschillende achtergrond. Wat ze allemaal gemeen hebben met elkaar, is dat ze kinderen willen helpen.

Hoe werkt de Kindertelefoon?

Met De Kindertelefoon kun je. over alles praten.

De Kindertelefoon is de plek in Nederland waar kinderen elke dag gratis vertrouwelijke Gesprekken kunnen voeren over onderwerpen die ze niet durven, kunnen of willen Bespreken met mensen in hun omgeving.

Waar kan ik terecht om te praten?

1712 helpt je gratis en anoniem. Chat gratis en anoniem ma-do: 13u-17u en 18u-22u. Via webformulier van 1712. Antwoord binnen 2 werkdagen.

Wat doet de organisatie Tele-Onthaal?

Tele-Onthaal doet aan opvang en nazorg bij maatschappelijke gebeurtenissen. Media en pers vermelden regelmatig het hulpaanbod van Tele-Onthaal zodat het publiek de weg vindt naar opvang en ondersteuning bij moeilijke momenten.

Hoe is Tele-Onthaal ontstaan?

Als eerste welzijnsorganisatie in Vlaanderen startte Tele-Onthaal in oktober 2002 met een bescheiden online aanbod vanuit de dienst in West-Vlaanderen.

Kun je met de Kindertelefoon appen?

ELKE DAG VAN 11:00 TOT 21:00. Elke dag kun je met één van onze getrainde vrijwilligers over alles chatten! Of je nou verliefd, bang of verdrietig bent. Een gesprek is gratis en vertrouwelijk.

Wat er ook met je is bel Chris?

Met 'Chris, wat er ook is! ' bieden wij kinderen en jongeren een anoniem luisterend oor via chat, mail & telefoon; sociaal- emotionele weerbaarheidstrainingen met thema's als: zelfbeeld, seksualiteit, media, grenzen en risicogedrag; Daarnaast zijn we het kenniscentrum op het gebied van jeugdpastoraat.

Is het strafbaar om iemand te Prankcallen?

Het beste antwoord

ja alleen als je je voor doet als politie. of de politie belt. dan mag het niet.

Kan je een boete krijgen voor prank call?

Indien deze bedreiging schriftelijk en onder een bepaalde voorwaarde geschiedt, wordt ze gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaren of geldboete van de vierde categorie.

Hoe vaak wordt de Kindertelefoon gebeld?

Het maakt niet uit of het iets kleins is of iets groots, een vraag of een probleem, of als je gewoon iets wilt delen. Er bellen en chatten veel kinderen met De Kindertelefoon: onze vrijwilligers voeren ruim 1.000 gesprekken per dag.

Wat is het verschil tussen onbekend en anoniem gebeld worden?

geplaatst door: NicoJ. Ik denk dat anoniem iemand is met een afgeschermd nummer en onbekend iemand is die niet in je kontakten staat.

Volgende artikel
Hoe begint waterpokken baby?