ELBERT HELPT BIJ EEN BEVALLING - TOPDOKS EXTRA

Wat is een goede babywinkel?

Gevraagd door: Twan van de Wiel  |  Laatste update: 5 mei 2022
Score: 4.2/5 (74 stemmen)

Ontdek hieronder 5x grootste babywinkel Nederland.
 1. Babypark- 10 megastores. Babypark is zeer bekend bij (aanstaande) ouders. ...
 2. Baby Dump – 14 winkels. Wie kent Babydump niet, een van de grootste babywinkels en ook nog eens lekker goedkoop. ...
 3. Prénatal – 57 winkels. ...
 4. Baby en Tiener- 2 megastores. ...
 5. bol.com.

Waar baby uitzet kopen?

Kosten babyuitzet bij verschillende winkels
 • De Kindercompagnie (online & winkel)
 • Babypark (online & winkel)
 • Bol.com (alleen online)
 • Baby-Dump (online & winkel)
 • Prénatal (online & winkel)

Kun je eten bij Babypark?

Op werkdagen kan de rolstoel gereserveerd worden, neem hiervoor via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) contact met ons op. Babypark Barendrecht is voorzien van een ballenbak, airco en een restaurant.

Hoeveel filialen heeft Babypark?

11 Babypark Megastores

Onze 10 megastores vind je verspreid door Nederland, de 11e is in Bochum, Duitsland. Ook in onze winkels helpen we je graag met uitgebreid advies. Onze productspecialisten staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

Waar zit de grootste Babypark?

De grootste Babypark megastore ligt in Wormerveer (13.000 vierkante meter).

45 gerelateerde vragen gevonden

Hoe groot is een Babypark?

Hou ten slotte rekening met de afmetingen: een park is bijna 1 meter lang en ongeveer 80 cm hoog.

Doet Babypark mee aan Black Friday?

Black Friday bij Babypark 2021 Gestart!

Babypark doet al 2 jaar mee met Black Friday! Er wordt 4 dagen lang 10% KORTING op het gehele assortiment gegeven (mits het aan de voorwaarden voldoet). Zowel online als in onze winkels kun je van deze korting profiteren. De korting wordt online direct in de prijs verwerkt.

Wat voor kinderwagen past bij mij?

In de smalle winkelpaden in de stad gebruik je bij voorkeur een lichte en wendbare kinderwagen. Stad kinderwagens zijn lekker smal en compact. Ideaal voor als je je vaak in de stad bevindt. Ook zijn deze wagens erg fijn als je veel gebruik maakt van het openbaar vervoer of vaak met het vliegtuig reist.

Wat moet je als eerste kopen als je zwanger bent?

Foliumzuur of vitamine B11

Vitamine B11 is belangrijk voor de ontwikkeling van de baby in je buik. Het advies luidt dat je 0,4 mg neemt vanaf het moment dat je probeert zwanger te worden tot als je 3 maanden zwanger bent. Foliumzuur kan je gewoon kopen bij de apotheek, zonder voorschrift.

Wat draagt een Newborn in september?

Trek je baby een romper aan, eventueel met lange mouwen. Daar overheen een dikke trui of een shirtje met een vestje. Verder trek je je kleine een lange broek aan, met warme sokken en eventueel slofjes. Houd er wel rekening mee dat de kleding comfortabel moeten zijn voor je kleintje.

Wat koop je als eerste als je zwanger bent?

Autostoel (deze kun je maar beter op tijd in huis hebben, voor het geval de baby zich wat vroeger aankondigt); Wandelwagen en/of draagzak (de draagzak kun je goed testen nu je buik nog niet enorm in de weg zit!); Kraampakket (aanvragen via je zorgverzekering); Alles voor de babykamer.

Wat mag je de eerste maanden van je zwangerschap niet doen?

Alcohol, sigaretten en drugs tijdens de zwangerschap

Om met de dooddoeners te beginnen; alcohol, sigaretten en drugs zijn écht uit den boze als je zwanger bent. Ook voor alcohol geldt dat zelfs kleine hoeveelheden zeer schadelijk kunnen zijn voor je baby. Gewoon echt niet doen dus!

Welke kinderwagens zijn er?

Qua kinderwagens zijn er vijf groepen te onderscheiden: combiwagen, wandelwagen, buggy, duowagen, de kinderwagen en een kinderwagen voor sportactiviteiten. De combiwagen is het populairst onder ouders omdat je de wagen vanaf de geboorte kunt gebruiken en later kunt ombouwen tot een wandelwagen met zitje.

Welke kinderwagen komt het beste uit de test?

Beste uit de Test: Nuna Mixx Next

De kinderwagen heeft uitstekende vering en rijdt makkelijk over ruw terrein. Ook als je veel moet sturen en draaien voelt dit soepel. De draaicirkel is klein waardoor je hem makkelijk kunt hanteren in krappe ruimtes.

Wat is een goede betaalbare kinderwagen?

De Hauck SLX is in onze ogen absoluut de beste 3 in 1 kinderwagen met een goedkoop prijskaartje. De wagen heeft een leuk design, goede klant-ervaringen, en veel comfort. Natuurlijk krijg je ook een mooie kinderwieg en een autozitje bijgeleverd. De Hauck heeft veel te bieden voor een lage prijs.

Wat is de maat van een box?

De standaard afmeting van een box is meestal 80 x 100 cm. Dit is handig om te weten voor als je een boxkleed of matras gaat kopen.

Hoe lang in de box?

Iedere ouder bepaalt natuurlijk voor zich wanneer het tijd is om de box weg te halen. Ik ben eens wat gaan zoeken op het web en leeftijden die ik het meest tegenkom zijn 12 tot 18 maanden. Maar er zijn ook ouders die al vóór de eerste verjaardag van hun kind besluiten dat de box niet meer nodig is.

Welke merken kinderwagens zijn er?

Brands kinderwagens Babyjungle
 • Babyzen.
 • Bugaboo.
 • Joolz.
 • Leclerc.
 • Cybex.
 • Easywalker. Klantenservice.

Welke Joolz is het beste?

#1 -

Ben je op zoek naar een kinderwagen van hoge kwaliteit, die lekker lang mee gaat, maar waar niet de hoofdprijs voor gevraagd wordt? Dan zoek je de Joolz Day+ kinderwagen. Deze kinderwagen ziet er niet alleen luxe uit, maar is ook nog eens comfortabel en veilig.

Wat is een goede kinderwagen?

Licht, comfortabel en geschikt op ieder terrein. De Bugaboo Fox 2 is de beste kinderwagen die het merk ooit heeft gemaakt. Helemaal aan te passen aan jouw smaak en lekker luchtig door de extra ventilatie.

Wat moet je echt niet doen als je zwanger bent?

Wat mag je niet als je zwanger bent?
 • Rauwe eieren of producten die met rauwe eieren gemaakt worden.
 • Rauw vlees of rauwe of gerookte vis.
 • Roofvissen zoals tonijn, zwaardvis, haai, snoekbaars of koningsmakreel. ...
 • Nederlandse rivierpaling. ...
 • Soja in grote hoeveelheden. ...
 • Kaas die van rauwe melk is gemaakt.

Hoe kom je de eerste 12 weken zwangerschap door?

Tips voor eerste trimester zwangerschap
 1. Slik foliumzuur.
 2. Drink geen alcohol.
 3. Stop met roken.
 4. Weet wat je mag eten.
 5. Eet gezond.
 6. Maak een afspraak met een verloskundige.
 7. Termijnecho.
 8. Hoe en wanneer vertel je dat je zwanger bent.

Hoe overleef ik het eerste trimester?

“Door de zwangerschapshormonen worden je darmen slapper en werken ze trager. Ontlasting blijft langer in je darmen zitten en wordt harder, omdat er meer vocht aan wordt onttrokken. Dat zorgt samen voor obstipatie, ofwel verstopping. Eet veel vezels: groenten, (gedroogd) fruit en volkoren producten stimuleren je darmen.

Wat voel je als je 4 weken zwanger bent?

Je kleine embryo is nu nog zo klein als een mini speldenknopje, waardoor veel vrouwen nog niet aan hun lichaam zullen voelen dat ze zwanger zijn. Een opgeblazen gevoel en winderigheid is echter wel veelvoorkomend, en het is vooral aan te raden dat je dit lekker laat gaan om het opgeblazen gevoel te verminderen.

Vorige artikel
Hoe snel stijgt gewicht baby?