MEAU - 22 (Lyrics)

Waar is naïef te koop?

Gevraagd door: Sep Breugelensis  |  Laatste update: 29 februari 2024
Score: 4.7/5 (65 stemmen)

Ben je op zoek naar de hoogwaardige producten van Naif? Bij Holland & Barrett koop je Naif natural skincare snel en eenvoudig online.

Hoe goed is Naïf echt?

Het product van Naïf zou volgens de metingen een factor 20 moeten vermelden in plaats van 30. Ze krijgen daarom het predicaat Afrader. De Consumentenbond heeft van beide producten melding gedaan bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Zonnebrandmiddelen moeten beschermen tegen uv B- en uv A-straling.

Is Naïf 100% natuurlijk?

Alle producten van Naïf zijn 100% vegan, gemaakt met een allergeenvrije, zachte geur en dermatologisch getest.

Waar koop je Naif shampoo?

Bij Holland & Barrett vind je regelmatig interessante Naif shampoo aanbiedingen. Bestel Naïf Shampoo makkelijk en snel online.

Welke producten van Naïf?

Bij Naïf nemen wij graag het zekere voor het onzekere en daarom vind je geen parabenen in onze producten.
 • Baby & Kids. Billencrème. Vette crème. Milde Baby Shampoo. ...
 • Persoonlijke verzorging. Verzorgende Doucheschuim Bloom. Verzorgende Doucheschuim Linen. ...
 • Zonbescherming. Zonnebrandcrème SPF30. Zonnebrandcrème Gezicht SPF30.

20 gerelateerde vragen gevonden

Is Naïf goed voor eczeem?

Naïf Vette Crème is de eerste hulp bij droge vlekken en eczeem! Het is voor eczeem en een droge huid belangrijk om de huid zo vet mogelijk te houden. Deze crème bevat in verhouding minder water dan bijvoorbeeld bodylotion. Dat is goed om te weten, omdat water de huid juist uitdroogt.

Is Naïf Zeepvrij?

Naif Baby Cleansing Wash Gel is zeepvrij en reinigt de babyhuid op milde wijze waarbij de huid mooi en zacht blijft. Hiervoor is katoenzaad extract, plantaardige glycerine en kokosvezels gebruikt voor een zacht schuim, waardoor een jeukende, droge huid wordt voorkomen.

Is Naif shampoo goed?

De Naïf Nourishing Shampoo is niet alleen goed voor je haar, ook goed voor de planeet. Zo geeft de natuurlijke formule met lijnzaadextract glans aan je haar. Lijnzaadextract bevat namelijk enorm veel Omega 3-Vetzuren net zoals kokosolie. Het verzorgt de hoofdhuid, voorkomt jeuk en het is oceaanvriendelijk.

Welke shampoo is het beste voor je haar?

De top 10 beste shampoos van 2020
 • Fanola No-Yellow Shampoo.
 • Sebastian Penetraitt Shampoo.
 • Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo.
 • L'Oréal Série Expert Vitamino Color Resveratrol Shampoo.
 • Olaplex No. ...
 • Kérastase Resistance Bain Extentioniste Shampoo.
 • Mediceuticals X-Folate Persitent Treatment Shampoo.
 • Sebastian Volupt Shampoo.

Is goedkope shampoo goed?

Het probleem met goedkopere producten is dat ze je haar vaak in een slechtere conditie achterlaten. Dit komt door de schadelijke chemicaliën die het haar kunnen ontdoen van haar natuurlijke oliën. Als je lief wilt zijn voor je haar, kun je dus toch beter voor een duurdere shampoo gaan.

Is Naïf duurzaam?

Een duurzame toekomst

Bij Naïf geloven we dat duurzaamheid de enige toekomst is en dat wat we nu doen, het verschil kan maken. Daarom zijn al onze producten vrij van microplastics en schadelijke ingrediënten, en met natuurlijke ingrediënten (voor minstens 90 procent).

Waarom Naïf?

Naif producten bevatten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. In plaats daarvan vormen natuurlijke ingrediënten de basis voor een verzorgde, stralende huid. No-nonsense verzorging voor baby, kids en grown-ups.

Hoe naïef kun je zijn?

Mentale of morele naïviteit is onbezonnen omgaan met afspraken, verplichtingen of toezeggingen. Je gaat mentale risico's aan die je niet goed overzien hebt. Of je begeeft je in een milieu waar je beter niet kunt zijn. Bij fysieke naïviteit riskeer je fysieke bedreiging of fysiek letsel.

Waarom is Naïf zo duur?

Ook 100% gerecyclede verpakkingen, navulverpakkingen en een duidelijk grondstoffenplan zorgen ervoor dat Naïf 100% milieuverantwoord is. Daar gaat je geld dus naartoe. Verder communiceert Naïf maar al te graag over de ingrediënten die ze wel en niet hanteren: Katoenzaad: Olie hydraterend en rijk aan vitamine E.

Is Naïf ph neutraal?

Kernwaarden van Naïf

Ph-neutraal en dermatologisch getest. Geen irriterende ingrediënten. Aanbevolen door ziekenhuizen en dermatologen.

Welke zonnebrand Naïf?

Het beste alternatief is een zonnebrand met minerale filter op basis van zinkoxide. Zinkoxide is namelijk geschikt voor de meest gevoelige huid én biedt in een zonnebrand met natuurlijke ingrediënten een breedspectrum bescherming. Dat houdt in dat 'ie beschermt tegen UV-A én UV-B straling.

Welke shampoo voor ouder wordend haar?

Shampoo voor Ouder Wordend Haar
 • L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer Shampoo 500ml. ...
 • L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer Shampoo 300ml. ...
 • L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer Shampoo 1500ml. ...
 • Barbieri Italiani Active Energizing Shampoo 250ml. ...
 • Schwarzkopf Bonacure Time Restore Shampoo 250ml.

Is je haar wassen zonder shampoo beter?

Voordelen van haren wassen zonder shampoo

Verbeterde gezondheid van de hoofdhuid. Verbeterde productie van natuurlijke hoofdhuidoliën. Beter haarvolume. Minder blootstelling aan schadelijke chemicaliën.

Is Andrelon goed voor je haar?

Andrélon Keratine Repair herstelt je beschadigde haar intenstief. Om droog haar intensief te verzorgen zijn er de nieuwe Keratine Repair haarproducten speciaal voor beschadigd haar. Keratine is een eiwit dat van nature al in je haar zit en voor stevigheid en glans zorgt.

Is Naïf ook voor volwassenen?

Naïf is al jarenlang één van onze favoriete merken voor de verzorging van je baby, maar ook de producten voor volwassenen zijn top. We houden van de producten van Naïf omdat ze zo (h)eerlijk zijn. Naïf gebruikt enkel de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Zonder irriterende of schadelijke stoffen.

Is elke dag shampoo gebruiken goed?

Elke dag je haar wassen wordt niet aanbevolen, zelfs niet als je milde producten gebruikt. Hoewel sommigen hun haar misschien vaker moeten wassen dan anderen (afhankelijk van je haartype) wordt elke dag je haar wassen als niet zo goed beschouwd voor de gezondheid van je haar.

Wat als je nooit shampoo gebruikt?

"Het vergt flink wat doorzettingsvermogen. Als je net stopt met shampoo, maakt je hoofdhuid eerst meer talg aan en wordt je haar eerst vetter. Daar moet je even doorheen. Na een tijdje neemt dit af en heb je daar geen last meer van."

Wat is de beste zeep voor je huid?

Een stuk zeep is beter voor de huid, maar dan wel een natuurlijke zeep. Een natuurlijke zeep bestaat voor het grootste gedeelte, bij voorkeur 100 procent, uit plantaardige ingrediënten. De zeep moet ook in een bakje liggen waar het kan drogen. Dat voorkomt dat bacteriën de kans krijgen zich te ontwikkelen.

Welke zeep is het beste voor de huid?

In het bijzonder wordt fysiologische zeep aanbevolen voor het wassen van de (over)gevoelige huid, droge tot zeer droge huid, beschadigde huid (eczeem, psoriasis, diverse huidletsels). Ook bij personen met (aanleg tot) allergie is gebruik van fysiologische zeep wenselijk.

Waarom niet met zeep wassen?

Een traditioneel stuk zeep wast niet alleen al het vuil van je lijf, maar ook de natuurlijke beschermlaag van de huid, wat het immuunsysteem verzwakt. “Als je dagelijks doucht, wordt de huid fragieler waardoor je vatbaarder bent voor schimmelinfecties. Daarnaast droogt de huid ook uit.

Volgende artikel
Wat is een koningspaar?