NSFW - Laat je pijpen door je lerares Frans!

Hoe zeg je seks in het Marokkaans?

Gevraagd door: Lenn Kuipers  |  Laatste update: 9 november 2023
Score: 4.4/5 (10 stemmen)

De woorden die van deze stam afgeleid zijn, worden geassocieerd met pene- tratie en geslachtsgemeenschap. Zo kan een man tegen een andere man b:dddi nïkak ('Ik wil je neuken') zeggen.

Hoe zeg je zielig in het Marokkaans?

zielig (bn): حزين

Hoe zeg je kus in het Marokkaans?

kus (zn): قبلة

Hoe zeg je in het Marokkaans mama?

Oemm, ook Umm, Imm of Om (Arabisch: أم; "moeder"), vormt een onderdeel van een Arabische vrouwelijke bijnaam (كنية/koenja) met als betekenis "moeder van". De mannelijke tegenhanger is Aboe (of Abu).

Hoe noem je vrouw in het Marokkaans?

vrouw (zn): امرأة

40 gerelateerde vragen gevonden

Is Zina Marokkaans?

De nieuwe serie Zina, over vijf alledaagse Marokkaans-Nederlandse jonge vrouwen, is een aanwinst voor de Nederlandse televisie. Youyouyouuu!

Wat zeggen Marokkanen vaak?

Taal en algemene woordenschat

Marokko's twee officiële talen zijn Arabisch en Amazigh, maar vrijwel alle Marokkanen spreken en begrijpen Frans. Het Spaans is wijdverspreid in het noorden en zuiden van Marokko. Je zal betoverd worden door het Arabisch.

Wat is de betekenis Sahbi?

Lang hadden vooral het Surinaams en Papiaments grote invloed op de straattaal, maar de laatste jaren is die steeds meer doorspekt geraakt met Marokkaans-Arabisch. Een minicursus: met sahbi spreek je een vriend aan, saaf – van het Arabische sarf, wisselgeld – is geld en ewa kun je zo'n beetje overal tussen gooien.

Hoe groet je in het Marokkaans?

Salam (Arabisch: سلام salām of salaam) is een Arabisch woord dat letterlijk vrede betekent.

Hoe begroet je een Marokkaanse vrouw?

Mannen en vrouwen begroeten hetzelfde geslacht (als ze elkaar niet kennen of geen vrienden zijn) door hun rechterhand uit te steken. Pak dan de hand van de ander vast (de hand wordt niet geschud) en raak dan met de platte hand de linkerborst aan.

Wat betekent Dyali?

Sitticus dyali is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen (Salticidae).

Wat betekent schatje in het Marokkaans?

schatje (zn): حبيب(en) form of address to a man or a woman considered to be attractive., حَبِيب(en) person who is dear to one., حَبِيبَة(en) person who is dear to one., عَزِيزِي

Wat is kardash?

In de Arabische landen zijn ze dol op deze thee en wordt de thee “kardash” genoemd, wat vruchtenthee betekent.

Hoe zeg je schiet op in het Marokkaans?

Yalla yalla | Marokko | Marokkaans | Arabisch | schiet op | straattaal | kom op |... bol.com.

Wat betekent A Drerrie?

"Ewa drerrie" is het kinderwoord van 2020 en betekent "Hey gast!".

Wat is Besaha?

Besaha! (Marokkaans voor eet smakelijk) - De Ster Online.

Is het Ouleh of Ouleh?

Je kan het gewoon zeggen bij alles wat stom is. Opzich – opzich betekent niet echt iets. Je kunt het gewoon achter een zin plakken, opzich. Ouleh of oelee – kun je net als opzich gewoon achter een zin plakken.

Hoe bedank je een Marokkaan?

'Dankjewel' of 'Dank u' zeg je in het Marokkaans Arabisch als 'Shokran' (vertaling).

Wat is een Smeta?

De Sedex Members Ethical Trade Audit (SMETA), dat werd opgericht door het Sedex Stakeholder Forum, is een van de meest gebruikte formats voor ethische audits ter wereld. Het is een verzameling good practices op het gebied van ethische audittechnieken die alle aspecten van verantwoord ondernemen beslaan.

Hoe zeggen Marokkanen Eet smakelijk?

Eet smakelijk – bsaha

Veel gebruikelijker is echter 'bismillah' – bi ismi Allah – in naam van God. En dat kun je eigenlijk zeggen bij alles waar je aan begint.

Hoe zeg je schatje in straattaal?

Van de vele koosnaampjes wordt dushi het meest gebruikt, zowel in relaties als daarbuiten. “Mi dushi” betekent mijn schatje, terwijl “Danki dushi” – wat bedankt schatje betekent – ook tegen een onbekende gezegd kan worden. Let wel dat dit niet altijd gepast is. Daarnaast is dushi ook vaak van toepassing op kinderen.

Hoe erg is zina in islam?

Zina betekent seksuele gemeenschap tussen een man en vrouw die niet getrouwd zijn. Of het nu gaat om overspel waarbij de man en de vrouw getrouwd zijn of niet getrouwd zijn. De islam beschouwt zina hoe dan ook als een grote zonde.

Wat gebeurt er als je zina pleegt?

Wij vragen Allah om ons veilig en goed te houden. Omdat Zinaa zo'n afschuwelijke en grote zonde is, heeft Allah de bestraffing voor de getrouwde persoon die Zinaa pleegt, het stenigen1 tot de dood bepaald. Wij vragen Allah om ons veilig te houden en ons, jou en alle moslims te beschermen van deze zonden.

Volgende artikel
Wat is een pica?