Heeft Albert Heijn zwangerschapstesten?

Gevraagd door: Daphne van der Heijden  |  Laatste update: 5 mei 2022
Score: 4.7/5 (23 stemmen)

Zwangerschapstest bij Albert Heijn
Bij Albert Heijn vind je verschillende betrouwbare testen van Clearblue, Etos en Test-Point. Het fijne aan online bestellen is het gemak. Jouw boodschappen worden samen met de zwangerschapstest op je favoriete moment thuisbezorgd. Niks sjouwen, slechts de boodschappen aannemen.

Waar liggen de zwangerschapstesten in de Albert Heijn?

De Albert Heijn zwangerschapstesten vind je in de winkel vaak bij de vitaminen, pleisters en andere zelfzorgmiddelen.

Kan je een zwangerschapstest in de supermarkt kopen?

Een zwangerschapstest (urinetest) is te koop bij de apotheek, maar evengoed in het warenhuis of de drogisterij. In de supermarkt zijn ze meestal goedkoper, maar even betrouwbaar als degene die je bij de apotheek vindt. Tegenwoordig kan je ook via internet tests bestellen.

Is AH zwangerschapstest betrouwbaar?

Deze zwangerschapstest is meer dan 99% betrouwbaar en geeft resultaat na 1 minuut. Het resultaat is zichtbaar vanaf de dag dat de menstruatie zou moeten beginnen.

Waar ligt een zwangerschapstest in de winkel?

Wil je zwanger worden? Bij Kruidvat vind je zwangerschapstesten en ovulatietesten. Ben je zwanger, dan komen foliumzuur, zoogkompressen en kraamverbanden goed van pas.

BEN IK ZWANGER?!?ZWANGERSCHAPSTESTEN TESTEN! ?✅ | MAR VLOGT

22 gerelateerde vragen gevonden

Hoe snel kun je zien dat je zwanger bent?

Je kan een zwangerschapstest doen vanaf het moment dat je één dag overtijd bent. Dit is je NOD (Niet Ongesteldheidsdag). Met een meer gevoelige (en vaak duurdere) test kan je al zo'n vier dagen eerder testen of je het hCG-hormoon in je bloed hebt.

Hoe lang na de seks kan je een zwangerschapstest doen?

Je kunt een zwangerschapstest doen zodra je seks hebt gehad.

Het duurt ongeveer zes tot zeven dagen na bevruchting van de eicel (na het hebben van seks) voordat je lichaam het zwangerschapshormoon hCG begint te produceren.

Hoeveel hCG Albert Heijn?

Het grote voordeel van de Test-Point Vroege Zwangerschapstest is dat de test in een eerder stadium gebruikt kan worden. Dit komt door de extreme gevoeligheid van de test: deze kan al hCG waarden van 12 mIU/mL meten.

Wat is de meest betrouwbare zwangerschapstest?

De Clearblue Zwangerschapstest Digitaal met Wekenindicator is de eerste en enige test die de duur van de zwangerschap even nauwkeurig bepaalt als een echo-onderzoek. De Smart Dual Sensor vertelt je niet alleen in woorden op het digitale display of je zwanger bent of niet, maar ook hoe lang al.

Hoe werkt zwangerschapstest Albert Heijn?

De smart dual sensor vertelt je niet alleen of je 'zwanger' of 'niet zwanger' bent, maar laat je ook weten hoe lang je al zwanger bent. Het aantal weken sinds de bevruchting wordt getoond als 1-2, 2-3 of 3+.

Kun je bij Jumbo zwangerschapstest halen?

Clearblue - Zwangerschapstest snelle detectie, 2 stuks.

Hoe betrouwbaar is de zwangerschapstest van het Kruidvat?

Als je een zwangerschapstest op het juiste moment en volgens de gebruiksaanwijzing uitvoert, is deze tot 99% betrouwbaar.

Heeft Coop zwangerschapstest?

Clearblue Zwangerschapstest met Wekenindicator online bestellen? Coop.nl | Coop.

Welk schap zwangerschapstest?

Je kan een zwangerschapstest ook online bestellen. Bij Albert Heijn vind je verschillende betrouwbare testen van Clearblue, Etos en Test-Point. Het fijne aan online bestellen is het gemak. Jouw boodschappen worden samen met de zwangerschapstest op je favoriete moment thuisbezorgd.

Hoe werkt Clearblue Wekenindicator?

De wekenindicator is 93% nauwkeurig in het vaststellen van de tijd die is verstreken sinds de bevruchting. Zo gevoelig dat je de test al kunt uitvoeren vanaf 5 dagen voor je gemiste menstruatie2. De uitslag in woorden 'Zwanger' of 'Niet zwanger' verschijnt binnen 3 minuten op het scherm.

Wat voel je als je 4 weken zwanger bent?

Je kleine embryo is nu nog zo klein als een mini speldenknopje, waardoor veel vrouwen nog niet aan hun lichaam zullen voelen dat ze zwanger zijn. Een opgeblazen gevoel en winderigheid is echter wel veelvoorkomend, en het is vooral aan te raden dat je dit lekker laat gaan om het opgeblazen gevoel te verminderen.

Welk tijdstip kun je het beste een zwangerschapstest doen?

Wanneer doe ik een zwangerschapstest? De vroegere zwangerschapstesten moesten met ochtendurine worden uitgevoerd, de testen van tegenwoordig zijn zo gevoelig dat dit op elk moment van de dag kan. Wel is het nog steeds zo dat je hCG-gehalte 's morgens het geconcentreerdst is.

Welke test is het beste?

Als richtlijn wordt aangehouden dat je dan het beste een vroege zwangerschapstest kunt kopen. De vroege tests van Clearblue en Sensitest detecteren al dagen voor je NOD lage concentraties hCG in je urine. Bedenk wel dat niet álle vrouwen voldoende zwangerschapshormonen produceren om al vroeg positief te kunnen testen.

Kun je 6 dagen voor NOD positief testen?

Alle zwangerschapstesten voor thuisgebruik detecteren dit hormoon en sommige tests zijn zo gevoelig dat je ze tot 6 dagen voor je gemiste menstruatie kunt gebruiken (dit is 5 dagen voor je verwachte menstruatieperiode). Als je bijvoorbeeld je menstruatie op de 15e van de maand verwacht, kun je op de 10e al testen.

Hoeveel hCG test Clear Blue Digital?

De test kan zeer kleine concentraties van hCG in de urine detecteren (de gevoeligheid van deze test is 10 mIU/ ml).

Hoe snel verdubbeld hCG zich?

Kort na de innesteling van het bevrucht ei in de baarmoederwand, begint de trofoblast HCG te produceren. Tijdens een normale zwangerschap zal de HCG-waarde ongeveer 50 U/L zijn tijdens de eerste week na de bevruchting en zal verdubbelen elke 1.5 tot 3 dagen gedurende de eerste 6 weken van de zwangerschap.

Hoeveel hCG heeft sensitest nodig?

De mogelijke testuitslagen:

HCG+- je hebt een lage HCG waarde. HCG1+ je bent 1-2 weken zwanger. HCG2+ je bent 2-3 weken zwanger. HCG3+ je bent meer dan 3 weken zwanger.

Kun je na 1 week al een zwangerschapstest doen?

Het duurt over het algemeen ca. een week na innesteling voordat je voldoende hCG hebt aangemaakt om te testen. De concentratie van hCG ligt bovendien hoger naarmate je langer wacht. Een goed moment om een zwangerschapstest te doen, is de dag dat je volgende menstruatie zou moeten beginnen.

Kun je na een week al een zwangerschapstest doen?

Vanaf wanneer kan je een zwangerschapstest doen? Een zwangerschap is in principe opspoorbaar vanaf zes dagen na je ovulatie (eisprong). Dat is zo'n twee weken na je vorige menstruatie. Een echt betrouwbare zwangerschapstest kan je pas doen vanaf de eerste dag waarop je normaal gesproken zou menstrueren.

Kan je na 3 weken een zwangerschapstest doen?

Over 2 weken is een zwangerschapstest betrouwbaar en kan je met zekerheid zeggen of je wel of niet zwanger bent.

Vorige artikel
Hoe lang wachten kinderopvang?
Volgende artikel
Hoeveel melk baby 4 kilo?